Вчера бе първото излизане по женски на Меган Маркъл и

...
Вчера бе първото излизане по женски на Меган Маркъл и
Коментари Харесай

Серена Уилямс разплака Меган

Вчера бе първото излизане по женски на Меган Маркъл и Кейт Мидълтън. Поводът - мачът от шампионата Уимбилдън, на който Серена Уилямс се бореше до последно, с цел да получи следващото си отличие в спорта, само че загуби. Не е загадка, че тенисистката и херцогинята на Съсекс са доста положителни приятелки и постоянно са се подкрепяли взаимно. Така бе и през вчерашния ден. Меган не пропусна значимото събитие и разгорещено наблюдаваше всеки удар на Серена.

По всичко личеше, че с Кейт си прекарват отлично – шушнеха си по другарски и се усмихваха една на друга. Но в един миг настроението на Маркъл внезапно се промени след края на мача. Причината беше в мощните думи, които изгубилата Серена сподели.

„ Този шампионат беше доста трогателен за мен. Щастлива съм, че съумях да стигна толкоз надалеч. Би трябвало да бъда разочарована от обстоятелството, че изгубих, само че аз не съм. Толкова доста неща ми предстоят. Едва в този момент стартирам. И желая да кажа на всички майки, че през днешния ден играх за тях. “, показа тенисистката.

Уилямс също по този начин похвали и съперника си Анджелик Кербер за отличната игра и за купата. Публиката незабавно реагира бурно на думите на Серена, а тя изглеждаше доста разчувствана. Меган също като че ли се бореше да спре сълзите си.

Припомняме ви, че на сватбата на някогашната актриса с принц Хари Серена имаше почетно място. А на конференцията преди Уимбълдън тенисистката показа освен това за връзката си с Меган:

„ С нея постоянно сме имали чудесни другарски връзки. От няколко години насам, тя постоянно идва на Уимбълдън, с цел да ме поддържа. Сега Меган е в друга роля, само че продължава да е зад мен и другарството ни е също толкоз мощно, колкото и преди. "

Уилямс роди единствено 10 месеца, преди да се върне още веднъж на корта и е една от дребното спортистки-майки, които съумяват да го реализиран. Друга нейна близка другарка Ева Лонгория показа в обществените мрежи, че е извънредно горда с нея, даже я назова своя сестра. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР