Вчера, 9 ноември, един от най-известните руски пропагандисти и зам.-ръководител

...
Вчера, 9 ноември, един от най-известните руски пропагандисти и зам.-ръководител
Коментари Харесай

Стана ясно как е загинал Кирил Стремоусов

Вчера, 9 ноември, един от най-известните съветски пропагандисти и зам.-ръководител на окупационната власт в Херсонска област, почина при пътен случай.

Вицегубернаторът на окупираната Херсонска област Кирил Стремоусов е умрял в брониран Lexus след засичане на колата с тежък товарен автомобил, заяви кореспондент на РИА Новости от мястото на злополуката покрай кръстовището на пътищата М-14 и Р-47 край Херсон. Агенцията твърди, че Стремоусов е умрял вследствие на рискова маневра, за която виновността е на водача на камиона, съобщи OFFnews.bg.

На кръстовището на двете трасета, които водят надлежно за Херсон и за Нова Каховка при към момента неизяснени условия Lexus-ът е бил засечен от камион. Шофьорът на колата не е съумял да я овладее и е аварирал. При удара бронираната част на Lexus-а, бронекапсулата, както я назовават съветските кореспонденти, се е отделила от шасито и се е претърколила на пътя, шасито е траяло още малко напред.

Смъртта на Кирил Стремоусов занапред евентуално ще бъде разследвана и събитията към нея изяснявани.

Приживе Стремоусов имаше редица скандални прояви – през 2018 година той простреля мъж на плажа поради безобидна свада, а единствено преди месец изуми хилядите си почитатели в обществените мрежи с неуместно стихотворение, в което обявяваше, че Русия се простира от Африка до Амазония и от Австралия до Съединени американски щати.

" Минздрав " Херсонской области подтвердил гибель Стремоусова в результате с участием трех машин, еще два человека потърпевши
— Necro Mancer (@666_mancer)
 

Но с изключение на всичко това преди няколко години Стремоусов, който бе татко на шест деца (последното от които следва скоро да се роди), скандализира обществеността, освен това надалеч отвън Украйна и Русия, с една друга своя демонстрация. За това ни припомня обява на The Sun от 2017 година, в която се виждат шокиращите способи, употребявани от Стремоусов, за физическото образование на едно от децата му – четиримесечната тогава Милада. 

Във видео, публикувано от самия Стремоусов и поместено от английското издание, се вижда по какъв начин той върти бебето като парцалена кукла над главата си, държейки го единствено за едната ръка, а по-късно за крайници, напомни Актуално. След като неведнъж го премята във въздуха, надолу с главата и към тялото си, той споделя, че може да чуе по какъв начин костите му пукат и че това са упражения, изпълнявани от астронавтите. Накрая Стремоусов споделя, че бебето му се усеща добре, тъй като всичко това е раздвижило кръвта му. Видеозаписът (можете да го видите в материала на The Sun) обаче по този начин поразява феновете, че заваляват стотици възмутени мнения. Един от коментиращите написа: „ Ако тя се изплъзне от ръцете ви, няма да има потребност да викате кола за спешна помощ. “
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР