Вчера, 3 септември, списание GQ раздаде традиционните си награди Мъж

...
Вчера, 3 септември, списание GQ раздаде традиционните си награди Мъж
Коментари Харесай

GQ, наградите Man of the year и най-интересните моменти от събитието

Вчера, 3 септември, списание GQ раздаде обичайните си награди Мъж на годината. От 22 години с тях се отличават както господа, по този начин и дами, които " образуват и трансформират международните културни пейзажи ".

Както разбрахме в задатък, специфичното редакторско отличие отиде при Дейвид Бекъм. Футболистът получи премията си на събитието, на което пристигна в компанията на брачната половинка си Виктория и на най-големия си наследник Бруклин.

Семейството за образец театралничи пред стената на популярност, а по-късно се отдаде на занимания в компанията на известните си другари, измежду които бе и Гордън Рамзи, на който се падна достойнството да подготви менюто за гостите на събитието.

На церемонията участваха десетки звезди, някои от които несъмнено съумяха да привлекат вниманието на всички.

Певицата Кайли Миноуг виждаме все по-рядко на всемирски събития, само че постоянно, когато е в центъра на вниманието, тя свети уместно. За премиите на GQ тя избра две сребристи рокли - една за аления килим и една за присъединяване си на сцената като част от програмата.

Миноуг бе отличена и като GQ икона, а когато благодари за премията, тя заприказва прочувствено за най-трудния интервал в живота си - борбата с рака. И точно тъй като излезе от нея като победител, изданието я дефинира за своя икона.

Шведската ученичка и активистка Грета Тунберг не съумя да участва на блестящото събитие, с цел да получи своята премията за " Game Changer " (човек, който трансформира играта), само че благодари на всички за достойнството.

Артистичният шеф на мъжката линия на Dior - Ким Джоунс, завоюва премията за Дизайнер на годината. Той дойде в компанията на Наоми Кембъл.

Британецът Тарън Еджъртън, който изигра сър Елтън Джон в " Рокетмен ", бе отличен за Актьор на годината, а Никол Кидман стана Актриса на годината съгласно GQ.
Рапърът Стoрмзи си потегли с премията за Най-добър соло реализатор. Той събра и благосклонностите на редица известни персони, измежду които и Дейвид Бекъм, който му се оказа огромен почитател.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР