Вчера, 19 март, Елизабет Втора и Кейт Мидълтън посетиха King`s

...
Вчера, 19 март, Елизабет Втора и Кейт Мидълтън посетиха King`s
Коментари Харесай

Защо кралицата и Кейт Мидълтън делят едно одеяло

Вчера, 19 март, Елизабет Втора и Кейт Мидълтън посетиха King`s College в Лондон, с цел да открият реновираните кампуси. Но повода не е толкоз значима, колкото фактът, че това е първият сходен взаимен ангажимент на кралицата и херцогинята , без други представители на кралското семейство, макар че Мидълтън е омъжена за принц Уилям към този момент съвсем осем години.

За мотива Кейт избра неутрално сиво палто на Catherine Walker, а кралицата изпъкна с яркорозов тоалет. Херцогинята добави визията си с черна шапка в символ на почитание към короната.
 Снимка 413131

А двете дами споделиха едно синьо одеяло, с което бяха наметнали краката си в колата, преди да слязат при финалната точка на пътуването. И този факт не убягна на фотографите, предава Daily Mail.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Catherine,Duchess of Cambridge (@duchess.kate_of_cambridge) на Мар 19, 2019 в 6:56 PDT

Кейт остана в автомобила, до момента в който кралицата слезе от него. След това вървеше на известно разстояние зад нея, както изисква протоколът. Всичко мина по проект и дори се чудим за какво до момента не сме виждали Елизабет Втора и Мидълтън на независими прояви и дали пък в бъдеще няма да се случват по-често.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР