Възстановява се движението през тунела на околовръстния път на Ловеч

...
Възстановява се движението през тунела на околовръстния път на Ловеч
Коментари Харесай

Възстановява се движението през тунела на околовръстния път на Ловеч

Възстановява се придвижването през тунела на околовръстния път на Ловеч през днешния ден в 15.00 часа. Той бе затворен за главен ремонт и с цел да се улесни придвижването на колите и трафика през града по време на зимния интервал, краткотрайно се отваря, само че при избрана организация, заяви регионалният шеф на Ловеч Георги Терзийски.

По думите му тунелът се отваря за придвижване шест месеца предварително, само че ремонтните действия на обекта не престават.

"Срокът за довеждане докрай на ремонтните действия е 27 юни 2019 година Благодарение на напъните на изпълнителя имаме опция придвижването да бъде пуснато с краткотрайна организация на придвижването, с ограничаване на скоростта от 40 км/ч и със съблюдаване на всички знаци и маркировка. През зимата тунелът би трябвало да бъде отворен. Пускането на придвижването е за облекчение на трафика през Ловеч ", съобщи Терзийски.

Той разясни, че следва да бъдат довършени тротоарите и боядисани стените в тунела, инсталирани светофари и видеонаблюдение и други През пролетта той още веднъж ще бъде затворен за придвижване, с цел да бъде положена и новата асфалтова настилка.
Ремонтът на оборудването е част от плана на Агенция "Пътна инфраструктура " за рехабилитация на сектора от второкласния път Плевен - Ловеч - Троян - Кърнаре, от разклона за село Горан до разклона за село Хлевене, на стойност над 15 милиона лв..
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР