Възродилата се НДСВ обсъжда коалиция с Български възход“ на Стефан

...
Възродилата се НДСВ обсъжда коалиция с Български възход“ на Стефан
Коментари Харесай

Бомба на изборите! Две известни партии с ударна коалиция

Възродилата се Национална движение „Симеон Втори" разисква коалиция с „ Български напредък “ на Стефан Янев за идните предварителни парламентарни избори, написа Флагман.

Двете обединения имат доста повече допирни точки, в сравнение с разграничителни линии, считат политически анализатори.
-->
Лидерът на така наречен „ царска партия “ Станимир Илчев, да вземем за пример, счита, че центърът би трябвало да играе ролята на буфер, който при назряващи „ фронтални конфликти да излъчва тези сигнали, които биха притъпили остротата в борбите “.

Същата идеология споделя и Стефан Янев, който е най-универсалният състезател в новата ни политическа история – нито е ляв, нито е десен, нито е русофил, нито русофоб.

Политически анализатори припомниха, че в учредяването на „ Български напредък “ участваха и значително фрагменти на Национална движение „Симеон Втори". Най-знаковите бяха ректорът на Пловдивския университет по хранителни технологии Пламен Моллов и Полина Карастоянова.

Национална движение „Симеон Втори" досега не е изследвана от социолозите и е мъчно да се допусна дали може да прескочи 4-те %, с цел да стане част от 49-о Народно заседание. „ Български напредък “, съгласно родната социология, резервира резистентен тренд и сега е с към 5% електорална поддръжка.

БВ построи дейни структури в цялата страна доста бързо, само че несъмнено й липсва задоволително експертиза, която обаче е налице при Национална движение „Симеон Втори" – партия, която към този миг има единствено върховен кръг от специалисти с богат опит в българската политика, само че не и действителна членска маса.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР