Възрастен шофьор е бил спипан при проверка да кара камион

...
Възрастен шофьор е бил спипан при проверка да кара камион
Коментари Харесай

Дядо шпори камион мъртво пиян! Едва изпълзял от кабината, духнал и превъртял дрегера

Възрастен водач е бил хванат при инспекция да кара камион с полуремарке под влияние на голямо количество изпит алкохол, оповестиха от ОД на МВР-Сливен. 71-одишният гражданин на Нови пазар е бил прихванат в региона на натоварения пътен възел „ Петолъчката “ към 20,40 часа на 6 април.

Водачът едвам не се свлякъл от кабината на многотонния МАН и с очевидно изпитание съумял да реализира тестът с алкодрегера, който отчел много над 2 промила алкохолно наличие в издишания въздух. Дядото не съумял да даде никакво свястно пояснение за държанието си, по думите му най-вероятно ставала въпрос за реакция от лекарство за кръвно, което взел преди да тръгне на път. Мъжът е бил отведен да изтрезнява в районното полицейско ръководство, формирано е било бързо произвеждане.

В рамките на течащата всеобща инспекция сливенските пътни служители на реда са засекли на 6 април още двама пияни водачи, единият от тях е 51-годишен старозагорец, който бил засечен зад кормилото на персоналното си Ауди 8- по обяд в центъра на Нова Загора, при него дрегерът посочил 1,8 промила.И двамата са арестувани за по 24 часа по закона за Министерство на вътрешните работи.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР