Възраждането на миниполите в модата става все по-популярно в настоящите

...
Възраждането на миниполите в модата става все по-популярно в настоящите
Коментари Харесай

9 мини поли, които ще носим през август

Възраждането на миниполите в модата става все по-популярно в актуалните фешън трендове. Изключително късите поли, вариращи от деним до А-силует до плисирани вариации, не престават да ни впечатляват и да виждаме в света на модата, изключително по време на лятото.

Разнообразието от налични стилове на миниполи способства за тяхната прелест и известност. Дънковите мини поли обезпечават нехаен и елементарен външен тип, идеални за ден на бягане по задания или излизане с другари. Миниполите с A-линия оферират по-структуриран и мекушав контур, подобаващ както за ежедневни, по този начин и за по-елегантни мотиви. Плисираните мини поли прибавят нотка изисканост и грациозност към всяко облекло.

Времето и сезонът също играят забележителна роля за известността на миниполите. През по-топлите месеци миниполите са удобен и моден избор, с цел да успехите жегата, като в същото време изглеждате съвременно. Съчетаването на миниполи с мокасини или сандали основава изискан и лек летен външен тип. При по-студено време миниполите могат да се комбинират с чорапогащник или високи чорапи до коляното. Тази адаптивност към разнообразни климатични условия прави миниполите повсеместен детайл от дрешника, който може да се носи през цялата година. Независимо дали е летен ден или зимна нощ, миниполите оферират безкрайни благоприятни условия за стилизиране и могат елементарно да бъдат включени във всяко облекло.

Избор на верните обувки, които да носите с мини поли

Когато става въпрос за носене на мини поли, изборът на верните обувки е от значително значение за довеждане докрай на цялостната визия. Има няколко фактора, които би трябвало да имате поради, когато избирате обувки, които да съчетаете с мини поли, в това число комфорт, жанр и мотив. Комфортът е от основно значение, защото ще желаете да можете да се движите свободно и решително във вашата мини пола. Освен това стилът на обувките би трябвало да добавя стила на миниполата, създавайки съвременна визия. И най-после, помислете за мотива, на който ще носите миниполата, защото другите събития може да изискват друг избор на обувки.

За дънковите мини поли има няколко стила обувки, които стоят добре. Един известен вид е да ги съчетаете със сандали. Тази композиция може да се носи както в ежедневна, по този начин и в по-елегантна конюнктура.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Bérénice  (@bbcvl)

 

Маратонките са различен превъзходен избор за по-спокойна и комфортна визия. Могат да се носят с дънкови мини поли, с цел да основат готина и непринудена атмосфера. И най-после, за по-женствен и грациозен метод можете да изберете сандали, даже и с каишки или токчета. Те могат да покачат цялостния тип на дънковата мини пола и са идеални за вечерно излизане или специфичен мотив.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules)

 

Когато става въпрос за миниполи с А-силует и плисирани, има разнообразни варианти за обувки, които да разгледате. За класическа и изчистена визия балерините или мокасините са превъзходен избор. Осигуряват комфорт и изтънченост. Друг вид е да съчетаете миниполи с А-силует и плисирани панталони със сандали на ток или обувки. Това придава височина и грациозност на тоалета, което го прави подобаващ за събития като празненства или вечери. И най-после, в случай че търсите по-небрежна и спокойна атмосфера, можете да съчетаете тези мини поли с съвременни маратонки или равни сандали. Това основава изискан и елементарен външен тип, който е съвършен за дневни разходки или инцидентни събирания.

 

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Paola Cossentino (@paola_cossentino)

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР