Възраждане започват консултации с останалите партии, за да искат заедно

...
Възраждане започват консултации с останалите партии, за да искат заедно
Коментари Харесай

Възраждане с акция за оставката на Росен Желязков

" Възраждане " стартират съвещания с останалите партии, с цел да желаят дружно оставката на Росен Желязков.

Костадин Костадинов показа пред медиите в Партийния дом, че партията е възмутена от ръководителя на Народно събрание, тъй като през днешния ден не е разрешил почитането в зала на арменския геноцид. А когато депутати непринудено станали за почитта, той останал седнал на мястото си.

Костадинов не приема претекста, че не било кръгла годишнина и даде за образец по какъв начин се уважава другия огромен геноцид- над евреите. Костадинов даже, само че остава песимистичен, че в този момент ще се подпишат под настояването на опозицията.

Припомняме, че с изключение на " Възраждане " и ПП-ДБ, Българска социалистическа партия също пискаха оставката на Росен Желязков, с която конференции, брифинги, срещи с публицисти, кръгли маси, полемики и други сходни мероприятия с присъединяване на външни лица в Народното събрание към този момент ще би трябвало да се провеждат с стимулирано предложение на ръководителя на съответната парламентарна група или парламентарната комисия по отношение на активността им, до ръководителя на Народното събрание.

Заповедта беше издадена на 18 април, откакто Българска социалистическа партия оповестиха, че ще изнесат обществен отчет за от комисията за контракта с Боташ. 
 Българска социалистическа партия желае оставката на Росен Желязков
Българска социалистическа партия желае оставката на Росен Желязков

Росен Желязков не схваща защо
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР