Възраждане готви нов протест срещу зеления сертификат, обяви на брифинг

...
Възраждане готви нов протест срещу зеления сертификат, обяви на брифинг
Коментари Харесай

Възраждане иска от премиера дата за отмяна на зеления сертификат

" Възраждане " готви нов митинг против зеления документ, разгласи на брифинг в Народното събрание водачът на партията Костадин Костадинов. Той акцентира, че оттук насетне няма да одобряват нищо друго, с изключение на анулацията на документа.

" Ако в този момент се обади министър-председателят, желаеме да чуем дата, на която пада зеленият документ, и тя да е в границите на идващите дни, нищо повече не желаеме да чуем ", безапелационен е водачът на " Възраждане ".

Костадин Костадинов сподели също, че в отговор на въпрос на народен представител от " Възраждане " здравният министър Асена Сербезова е написала, че от 1 март се чака да бъде въведен зелен документ за цялата администрация, което съгласно него е противоконституционно.

Освен това работната група, в която вземат участие специалисти от двете страни, буксува даже след разширението на състава ѝ, счита Костадинов. Тя беше основана след първия митинг на " Възраждане " на 12 януари.

" Тя имаше едно съвещание, което беше прекъснато поради липса на единодушие да се излъчва онлайн. Повече от явно е, че с това " туптене на топката " се пробват да протакат нещата във времето. След като не желаят да беседвам там, където се основават проблемите - в политическите институции, ще би трябвало да беседваме на улицата ", уточни той.

Очаква се протестът да е в околните 10 дни.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР