Възраждане чака от президента третия мандат за съставяне на кабинет.

...
Възраждане чака от президента третия мандат за съставяне на кабинет.
Коментари Харесай

Възраждане чака мандат. Готови с кабинет

" Възраждане " чака от президента третия мандат за сформиране на кабинет. партията към този момент има подготвен управнически екип. Това стана ясно от думите на водача Костадин Костадинов, който през днешния ден внесе досиетата с 590 000 подписа на общо 37 000 страници за референдум, с който българите да се произнесат желаят ли отсрочване на еврото.

Костадинов разяснява конференцията на ПП-ДБ и позицията им, че няма да поддържат кабинет с мандат и присъединяване на ГЕРБ.
-->
" Ако ни бъде връчен третият мандат, имаме подготвен състав на кабинет и ще го представим за гласоподаване в Народното събрание ", сподели Костадин Костадинов.

“Възраждане ” ще търси поддръжка от всички партии на база на тяхната платформа и цел, само че надали ще я получи ”, добави той. И уточни като причина " разнообразни цивилизационни визии " с другите партии.

“Унищожаването на българския лев ще докара до заличаване на спестяванията на българските жители ", изясни Костадинов претенции от " Възраждане " референдум.

„ Това, което ще реализираме е, че наесен ще има референдум дружно с локалните избори ”, съобщи още Костадинов. По думите му влизането в Еврозоната е " капан, от които няма излаз ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР