възниква около 70-те години на миналия век в по-големите градове

...
възниква около 70-те години на миналия век в по-големите градове
Коментари Харесай

Най-добрите street art произведения за 2019-а

поражда към 70-те години на предишния век в по-големите градове в Съединени американски щати и Европа. Преди време се определяше като вандалска демонстрация, до момента в който през днешния ден на него се гледа положително и като на нещо, което трансформира по прекрасен метод сивата околна среда – постройките, мостовете, трафопостовете...

Има градове, емблематични със своето. Например Берлин. Там то съществува още преди рухването на Берлинската стена – в края на 70-те години западната й страна е покрита с графити. В началото на 2019-а пътуваща сбирка с фрагменти от нея " гостуваха " за три месеца в центъра на Пловдив, а напълно неотдавна там бе инсталирано за непрекъснато и парче от един от знаците на свободата за модерна Европа, особено изрисувано от знаковия актьор Тиери Ноар. 

Вече е началото на 2020 година – време е за нови по стените в духа на настъпващото ново десетилетие. Но преди този момент дано върнем лентата малко обратно и да забележим кои са най-красивите градски рисунки през 2019 година Разгледайте галерията ни, струва си!


 
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР