Възнамерявали са и да разрушат съоръжения от електрическата мрежа, за

...
Възнамерявали са и да разрушат съоръжения от електрическата мрежа, за
Коментари Харесай

Германската полиция осуети заговор за отвличане на здравния министър

Възнамерявали са и да разрушат уреди от електрическата мрежа, с цел да провокират прекъсване на тока в цялата страна

Германската полиция задържа четирима немски жители, обвинени в скрит план за похищение на здравния министър Карл Лаутербах и за разрушение на уреди от електрическата мрежа, с цел да провокират прекъсване на тока в цялата страна, съобщи Ройтерс.

"Двамата основни обвинени са се наговорили с останалите да атакуван здравния министър ", сподели през днешния ден представител на прокуратурата в Кобленц, който удостовери информация, публикувана от публичната телевизия А Ер Де, предава Българска телеграфна агенция.

Организацията, стояща зад чат групата "Обединени патриоти ", "е възнамерявала да сътвори условия за революция и в последна сметка да унищожи демократичната политическа система в Германия ", уточни по-рано в изказване прокуратурата.

Прокуратурата заяви, че управляващите са претърсили през вчерашния ден 20 адреса в няколко немски провинции и са конфискували оръжия, в това число револвери, муниции и автомат "Калашников ", пари в брой в евро и непозната валута, както и златни кюлчета и сребърни монети. Организацията е възнамерявала също да отвлече и други известни публични фигури, само че не посочи кои. Прокурорите са поискали издаване на правосъдни заповеди за арест за четиримата. Пети обвинен се търси.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР