Възмутена столичанка написа дълга публикация в социалната мрежа Фейсбук. Вместо

...
Възмутена столичанка написа дълга публикация в социалната мрежа Фейсбук. Вместо
Коментари Харесай

Измамена жена изригна: Вижте как ни цакат с цените в хипермаркетите

Възмутена столичанка написа дълга обява в обществената мрежа Facebook. Вместо оповестената цена от 8,31 лева за пилешко бонфиле на марката „ Roso “, тя е била таксувана 10,39 лева в столичния супермаркет „ Фантастико “, написа Sofia24.bg.

Публикуваме цялата история без редакторска интервенция:

Решила съм, че за вечеря ще подготвя Пиле (хубаво уж). Всички тарелки обаче са с изтичащ период на валидност и надлежно понижена цена. Решавам, че като е в деня, няма да има проблем и взимам. На касата, откакто си заплащам, без да виждам какво тъкмо е маркирано, тъй като в това тъкмо Фантастико няма тази алтернатива, проверявам касовия бон, тъй като много постоянно имам артикули, маркирани по няколко пъти (когато е връзка магданоз или нещо сходно, не го върша и на въпрос, когато е нещо за 10-15-20лв, го върша! Парите не ги намирам по дърветата).

Та, виждам, че пилето, с изтичащ период, ми е маркирано на общоприета цена, макар новата му такава и най-спокойно, без даже да го върша на проблем, споделям на касиерката, която към този момент обслужва идващ клиент, че не ми е проблем, само че въпреки всичко да знае, че срокът на валидност на всички тарелки изтича и всички до една са понижени, само че не е проблем, просто да го знае. (И считам съм задоволително блага, с цел да не я карам да ми прави сторно и връща разликата), само че за какво пиша? Защото хората не схващат, когато си благ, тъй като очевидно би трябвало да върша вманиачен скандал и за 10 стотинки, тъй като по този начин е редно.

Та на моето възпитано конкретизиране, ми се дава отговор: “Не мисля по този начин, има си записка, тази е друга! “

Е да де, друга е, понижена, поради периода на валидност.

Реших, че съм прекомерно гладна, с цел да се разправям, да крещя управител….. само че не и с цел да напиша това, с цел да се види от всички вас, а уповавам се и от Фантастико!

За да може на следващия ден като има различен подобен случай, да се реагира съответно!!!



Ето и мненията към обявата:

– През седмица се разправям във Фантастико, блага. Просто са безобразни. Харесвам стоките им и всичко, ноо това е очевидно при всеки и е меко казано недопустимо. Навсякъде като ни цакат със стотинки и левчета, най-после на месцеа си излиза една не дребна сума. Всички работим, имаме разноски и фамилии. А и милионери да сме (аз не съм), отново не е ок;

– Винаги лъжат, по този начин е и в Кауфланд;

– Като му виждам цвета… от дълго време му е отпътувала годността…;

– В Т-Маркет е същата боза. И аз там непрекъснато върша проверка на маркираните артикули, тъй като по същия метод, сякаш има понижена цена, а маркират на постоянната. Омръзна ми да проследявам какво маркират и по-късно да им върша проблем за това, че не си синхронизират цените от витрината и касите. И то става дума за разлика от 5,6,8 лева … “.

От „ Фантастико “ са дали отговор на госпожата под обявата. Ето и тяхната позиция:

Здравейте,

Във връзка с Вашия сигнал е осъществена инспекция по случая и са подхванати нужните ограничения. Обърнато е внимание на съответните чиновници.

Бихме желали да Ви осведомяваме, че срокът на валидност на съответния артикул е „ използвай преди 05.02 “, а промоционалната цена е в действие от 03.02.2022г.

Благодарим, че ни писахте и че сте наш клиент!

Поздрави,

Екипът на супермаркети Фантастико
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР