Възможно ли е депутатите да бъдат всяка седмица тествани за

...
Възможно ли е депутатите да бъдат всяка седмица тествани за
Коментари Харесай

Новият шеф на парламента с именит дядо. Какво е направил?

Възможно ли е депутатите да бъдат всяка седмица тествани за Ковид-19 като учениците? „ Поради характерния допуск на външни лица, Народното събрание не се води публично място в общоприетия смисъл и не се ползват ограничавания за публични здания. Това пояснение ще го помислим задълбочено. Правилата би трябвало да са за всички “, сподели новият началник на Народното събрание Никола Минчев в изявление за бТВ.

По думите му е допустимо да се вкара и тестване за депутатите един път седмично, както е за учениците.

 „ Недопустимо е Народното събрание да бъде придатък на изпълнителната власт и де се гласоподават официално към този момент взети решения. Ще бъдем същинска парламентарна република “, безапелационен бе Минчев. Той е най-младият ръководител на Народното събрание – на 34 години е.

Завършил Немската езикова гимназия в София и право в Софийския университет. 10 години е работил в една от най-старите адвокатски адвокатски фирми в София, почнал е работа там още като студент в V курс.

Интересна част от биографията му е фактът, че прародител му – Сирко Станчев, е бил два мандата народен представител преди 9 септември 1944 година Прадядо му е подписал е декларацията за избавяне на българските евреи, наказан е на гибел от Народния съд.

В „ Продължаваме промяната " Никола Минчев е поканен от Кирил Петков, двамата се познават от към 7 години. Работили са дружно по дела, като спасяването от презастрояване на плаж „ Корал ".

Според Минчев не е нужна съществена смяна в правилника на Народното събрание, само че е допустимо да има известни корекции. Той е против политическото номадство в Народното събрание – прекосяването на депутати от една парламентарна група в друга, и ограничаването това да се прави евентуално ще остане в правилника.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР