Възможно е тази седмица неотваряна кутия цигари да стане най-скъпата

...
Възможно е тази седмица неотваряна кутия цигари да стане най-скъпата
Коментари Харесай

Кутия цигари за 3000 долара?

Възможно е тази седмица неотваряна кутия цигари да стане " най-скъпата кутия “, продавана в миналото. Защо? Защото в миналото са принадлежали на Кърт Кобейн.

Както се вижда през последните години, продуктите на починалия фронтмен на Nirvana нормално са измежду най-популярните, когато попаднат на аукциони. Тази седмица неотворени елементарни ментолови цигари American Spirit, принадлежали на Кобейн, попадна на търг.

Цигарите са част от най-новия търг онлайн на Juliens Auctions, който се организира на 17 и 18 ноември, наименуван " Свирени, чупени и трошени: Легендарни рокендрол китари и меморабилия “, заяви Loudwire.com.

Вероятно никой не е сюрпризиран, че цигарите на Кърт Кобейн към този момент надвишиха първичната си начална цена от 200 $. Преди търга, уредниците решили, че продуктът ще донесе сред 0-00, само че ранни наддавания към този момент даже са надвишили оценката. Към момента на писане на публикацията, кутията може да е ваша против нищожната цена от 3000 $.

American Spirit бе желаната марка цигари на музиканта от Nirvana. Тази съответна кутия била избавена от съквартиранта на Кобейн в клиниката за възобновяване Exodus в Лос Анджелис, където музикантът отсяда през март 1994 година, единствено дни преди да посегне на живота си. Можете да разгледате от близко и да наддавате за звездната кутия тук.

Цигарите са един от няколкото продукта, свързани с Кобейн, в блока за сегашния търг. Сред останалите движимости са електрическа китара " Skystang 1 " Fender Mustang, носените му дънки от видеоклипа на " Heart-Shaped Box ", жълта жилетка, носена от музиканта, електрическа китара Fender Stratocaster с подпис от групата, свирена и разрушена на сцена, усилвателят на Кобейн Pignose, подписана електрическа китара и ръчно нарисувана схема с текста на " Smells Like Teen Spirit “, написан на ръка, както и неговата поема " Afterbirth of a Nation “.

Наддава се и за аудиокасети с ръкописни бележки, страници от дневника на Кобейн, подписани от групата плакати и разнородни афиши, флаери, писма и билети за концерти от историята на Nirvana.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР