Жената, за която се твърди, че е вдъхновила героинята Марта

...
Жената, за която се твърди, че е вдъхновила героинята Марта
Коментари Харесай

Истинската Марта от Baby Reindeer: Той лъже и те лъжат

Жената, за която се твърди, че е въодушевила героинята Марта в хитовата драма Baby Reindeer , съобщи, че ще съди нейния основател и Netflix.

Фиона Харви сподели на Пиърс Морган, че сериалът по същински случай, в който Марта е показана като преследвач, е " произведение на небивалица ", писа BBC .

Тя упрекна Netflix и шотландския комедиант Ричард Гад, който написа и взе участие в шоуто, че " лъжат “ в своето " клеветническо “ описване.

" Те го оповестиха за същинска история, той също, само че не е “, сподели госпожа Харви в изявлението. " Той лъже и те лъжат. "

58-годишната шотландка даде изявлението, откакто беше разпозната онлайн от фенове, които се пробваха да схванат на кого се основава Марта.

В изявлението тя упрекна Гад, че " прави пари от нещастието " й.

След това Стюарт Херитидж от Guardian сподели, че изявлението на Морган " мирише на мръсна употреба ", до момента в който Райън Куган написа в Independent, че " не можете да очаквате от него да бъде сензитивен, както не можете да очаквате риба да се катери по дърво ".

Но Куган добави: " Морган не е казусът тук – същинският проблем с това изявление е, че въобще има пазар за него. “

Ед Пауър написа в The Telegraph, че " 60-минутен диалог незадълбочено наподобяваше  спаринг сесия сред Морган и Фиона Харви; по-скоро бе мрачна сесия от въпроси и отговори “.

Морган неведнъж предизвикваше Харви какъв брой имейла, телефонни позвънявания и писма е изпратила на Гад. Комикът сподели, че преследвачката му е изпратила над 41 071 имейла, 350 часа гласова поща, 744 туийта, 46 известия във Фейсбук и 106 страници с писма.

Г-жа Харви сподели на Морган, че " може да е имало няколко имейла “ и по-късно сподели, че е пратила " по-малко от 10 “ имейла.

Тя сподели, че му е изпратила едно писмо и 18 туийта, само че не и известия във Фейсбук, и сподели, че се " съмнява “, че той има тези гласови известия, тъй като тя няма телефонния му номер.

Морган също я разпитва за обстоятелството, че употребява шест имейл адреса, и я подтикна към други въпроси, като да вземем за пример оценката, която е получила в дипломата си по право.

Към края на изявлението Харви сподели, че ще съди и вестник Daily Mail.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР