Възможно е Кирил Петков да наследи от Асен Василев в

...
Възможно е Кирил Петков да наследи от Асен Василев в
Коментари Харесай

Лорер си отвори устата в ефир, зрителите се превиха от смях: Работата на Киро е забележителна!

„ Възможно е Кирил Петков да наследи от Асен Василев в Министерството на финансите ”, загатна министърът на нововъведенията и растежа в оставка Даниел Лорер в „ Тази заран “ по bTV.

По думите му Петков би трябвало да остане в изпълнителната власт, тъй като работата му в отиващия си кабинет е била забележителна.

„ Не мога да се показва Кирил Петков на друго място с изключение на в битката за една по-справедлива България ”.

„ Не желая да поставям думи в устата на прокетопремиера Василев преди да сме разбрали до какъв брой има поддръжка в Народното събрание. Персоналните назначения са негов прерогатив, откакто се убедим, че има поддръжка за концепциите за кабинет ”, добави министърът в оставка.

Лорер не отговори изрично дали ще остане на министерски пост в последващо държавно управление. Той съобщи, че е подготвен за всяка една възможност. „ Готови сме и за избори ”.

„ Продължаваме промяната “ не купуваме депутати. Народното събрание не е магазин “, разгласи Лорер.

„ Няма смяна в формалното състояние. Онези депутати от Има Такъв Народ, които се обявиха, това е формалната поддръжка. Още 6 гласа са ни нужни “, сподели Лорер. „ Продължаваме промяната ” нямало да предложи план на кабинет с министър председател Асен Василев, в случай че в четвъртък вечер няма убеденост, че е обезпечена нужната поддръжка.

Лорер не отговори дали е търсена поддръжка от Елена Гунчева, както и дали е търсена поддръжка от „ Възраждане ” за кандидатурата на Бойко Рашков за КПКОНПИ.

„ Може и да нямам цялостната информация по тази причина с кого е приказвал Петков. Ние не предлагаме лични покупко-продажби преди програмата на държавното управление ”.

Той оцени четворната коалиция като добър опит към това да се покаже по какъв начин може да се преодоляват разликите с мисъл за страната.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР