Възможно е да се случи нещо с третия мандат. В

...
Възможно е да се случи нещо с третия мандат. В
Коментари Харесай

Виктор Димчев с мрачен сценарий за гражданска война: Всички партии бягат заради тежката зима

Възможно е да се случи нещо с третия мандат. В последните седмици станахме очевидци, че Иво Мирчев отслабна. Той е главният човек, който работи в „Демократична България“ за третия мандат. Напълно допустимо е да забележим дружно с неговото намаляване да вземе мандата и да го занесе на нанякъде. Вече като е по-слаб може да се вози с лодка по-далеч от рамките на Доган, където беше занесен мандата през 2020 година, или беше помолено да им бъде даден. Аз не изключвам по слабичкият Иво Мирчев да занесе мандата на подобаващи място с неговите подобаващи хора и той да бъде получен. Така разяснява продуцентът Виктор Димчев пред ПИК TV вероятността третият мандат, да бъде получен от Демократична България.

Вече съществено, политическият анализатор изключи вероятността този мандат да попадне в „Демократична България“, както и вероятността те да сформират кабинет. Според него те обаче доста желаят това да се случи. Димчев съпостави Демократична България с РМС през 1944 година

„Искат доста да създадат гражданска война в България, само че в случай че руското командване не им каже по какъв начин, те сами не са в положение да го създадат.“, добави още продуцентът.

По думите му стремежът на сегашните ръководещи е да добутат ръководството и Народното събрание до идната година, когато са локалните избори, с цел да се състоят избори „две в едно“.

„До тогава да ръководи компромисно държавно управление, което да съдържа неналичието на неточности от предходните ръководства. Разбира се, това е имагинерно. Това е една визия, която Демократична България има. Още преди да върне предходната седмица Асен Василев мандата, в Демократична България се наслагваха настроения, че те са легален мандатоносител и на тях би трябвало да бъде обещано правото да дефинират новото правителство“, добави продуцентът.

Според него вероятността Българска социалистическа партия да получи мандата също е дребна, тъй като има напрежение сред Нинова и президента. Въпреки че наподобява, че Българска социалистическа партия желае мандата, те в действителност не желаят да го получат и да ръководят. Относно думите на Корнелия Нинова, че Българска социалистическа партия има стратегия и е подготвена да ръководи, Димчев разяснява, че не помни миг, в който Българска социалистическа партия да не е споделила, че има хубава стратегия.

„Не си припомням Българска социалистическа партия да са имали неприятна стратегия за ръководство. Тяхната постоянно е най-хубава. Но си припомням през 2017 година, когато Борисов им предложи да ръководят дружно, Нинова отхвърли, тъй като в тази скица не се включваха тези хора, която тя има желание да конфигурира напред“, добави политическият анализатор

Според него в случай че Радев връчи мандат на Българска социалистическа партия, това и било политическо знамение.

„Тя се държеше с него като с една политическа Отрепка, която не заслужава почитание. Отношението сред левите гласоподаватели в Българска социалистическа партия и президента са накърнени до безбожност по отношение на това, което има другото „ново ляво“, което са Политическа партия и Демократична България, които са новите леви партии и които печелят уважението на президента по отношение на ретроградната посърнала и изгубила своята достоверност БСП“, акцентира Димчев.

Според него предварителните избори дълго време са отлагани и евентуално още веднъж ще са единствено с машинно гласоподаване. Той означи, че това ще попречи да забележим дали има отлив от дали своят вот поради машинния избор. По думите му политическите партии не са съумели да се схванат по някакъв метод. Това, което следим, е резултатът от опълчването.

Според него сега никой не желае да ръководи, тъй като следва тежка зима и който ръководи, ще обере негативите от нея.

„Това опълчване освен ще продължи и в идващия парламент, то ще изригне и за злощастие може да забележим една нова революция. Ако имаме благополучие, може да забележим съгласие въпреки и краткотрайно, което да може да отлепи страната най-малко малко“, приключи Димчев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР