Възхитена съм от ерудицията на руския президент Владимир Путин и

...
Възхитена съм от ерудицията на руския президент Владимир Путин и
Коментари Харесай

Америка е в смут! Как висш държавник нарече Путин

Възхитена съм от ерудицията на съветския президент Владимир Путин и способността му да приказва без паметни бележки. Това съобщи Уенди Шърман, заместник-държавен секретар на Съединени американски щати пред The Economist ".

Тя посочи, че е имала опция да поддържа връзка персонално с съветския водач по време на срещата в Сочи през 2015 година

" Прекарах най-вече време в компанията на Путин в Сочи, придружавайки тогавашния държавен секретар Джон Кери. Разговаряхме към четири часа. Беше доста интелигентен, не използваше никакви паметни билижки, говореше свободно и беше доста убеден ", споделя дипломатът.

Тя означи, че Путин има способността " постоянно да отстоява позициите си с увереност ".

" Той има визия за това къде да продължи. Мисля, че той не има намерение да се отклони от набелязания път ", заключи тя. 

На 26 февруари някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп назова съветския президент интелигентен водач и опълчи интелигентността му на сегашната американска администрация, която той счита за глупава. Според някогашния американски президент решението на Путин да стартира специфична интервенция за отбрана на Донбас е повлияно от " жалкото евакуиране " на американските военни от Афганистан.

На 21 февруари някогашният началник на Централното разследващо ръководство на Съединени американски щати Майк Помпео назова Путин доста остроумен и кадърен човек. Той съобщи, че Путин е отличен събеседник, който е добре осведомен и ясно показва ползите на страната си. Помпео добави, че договарящите от Съединени американски щати би трябвало да съблюдават избрани стандарти.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР