Въвеждането на часове по възпитание обмислят от образователното министерство, съобщава

...
Въвеждането на часове по възпитание обмислят от образователното министерство, съобщава
Коментари Харесай

Обмислят часове по възпитание в училищата


Въвеждането на часове по образование обмислят от просветителното министерство, оповестява NOVA. Експертите към този момент приготвят новата тактика, чиято цел ще е да дефинира полезностите, които децата би трябвало да имат. Акцентът в часовете ще е върху това, децата да бъдат научени на приемливост, почитание и национализъм. И в този момент учебните заведения и детските градини реализират възпитателна активност, само че параметърът й не е дефиниран. " Това не значи, че ще бъде конфискувана функционалността на фамилията. Напротив, всички деца, които влизат в класната стая, влизат с разнообразни полезности, с друго образование. Смятаме, че има едни всемирен полезности, които би трябвало да се развият и на които ние извънредно доста държим ", съобщи заместник-министърът на образованието и науката Таня Михайлова. От профсъюз " Образование " даже оферират учителите да пишат оценки на база държанието на децата в учебно заведение. " Оценка за дисциплината на съответния възпитаник - нещо, което би демонстрирало неговите умения да живее в обществени общности и би подсигурило правата на другите деца. Наше проучване сподели, че в множеството от страните има такава оценка ", сподели синдикатът от " Образование " - КТ " Подкрепа " Юлиан Петров. Въвеждането на часове по образование обмислят от просветителното министерство, оповестява NOVA. Експертите към този момент приготвят новата тактика, чиято цел ще е да дефинира полезностите, които децата би трябвало да имат.
Акцентът в часовете ще е върху това, децата да бъдат научени на приемливост, почитание и национализъм. И в този момент учебните заведения и детските градини реализират възпитателна активност, само че параметърът й не е дефиниран.
" Това не значи, че ще бъде конфискувана функционалността на фамилията. Напротив, всички деца, които влизат в класната стая, влизат с разнообразни полезности, с друго образование. Смятаме, че има едни всемирен полезности, които би трябвало да се развият и на които ние извънредно доста държим ", съобщи заместник-министърът на образованието и науката Таня Михайлова.
От профсъюз " Образование " даже оферират учителите да пишат оценки на база държанието на децата в учебно заведение. " Оценка за дисциплината на съответния възпитаник - нещо, което би демонстрирало неговите умения да живее в обществени общности и би подсигурило правата на другите деца. Наше проучване сподели, че в множеството от страните има такава оценка ", сподели синдикатът от " Образование " - КТ " Подкрепа " Юлиан Петров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР