Във всекидневната сводка за войната в Украйна, публикувана от министерството

...
Във всекидневната сводка за войната в Украйна, публикувана от министерството
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Русия е засилила отбранителните мерки около Кримския мост

Във всекидневната сводка за войната в Украйна, оповестена от министерството на защитата на Англия, се отбелязва, че сателитни фотоси са посочили построена от Москва укрепление от отчасти потопени кораби като отбранителна линия против офанзивите на Киев с дронове.

 

Руските военни елементи " употребяват набор от пасивни отбранителни начини като генератори на пушек и подводни загради, както и ограничения за дейна отбрана като системи за противовъздушна защита, с цел да покачат надеждността на водните пътища и да понижат вредите от бъдещи набези ", се показва в сводката, оповестена в платформата " Екс ". " В южната част на моста (барикадата - бел. ред.) включва няколко плавателни съда, през 160 метра един от различен ", написа още в текста.

 

Руските сили гледат на моста като на жизненоважен продоволствен път, свързващ Крим с окупираните от Русия елементи от Херсонска и Запорожка област в Южна Украйна.

 

Министерството на защитата на Обединеното кралство разгласява сводката си за хода на войната в Украйна всеки ден откогато Русия нахлу в прилежащата страна през февруари предходната година. Москва упреква Лондон в разпространение на дезинформация, обобщава ДПА.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР