Във връзка с този законопроект за собствеността на медиите на

...
Във връзка с този законопроект за собствеността на медиите на
Коментари Харесай

Явор Нотев: Законът за медиите хвърля камък в блатото

Във връзка с този законопроект за собствеността на медиите на Делян Пеевски, ще имаме мотиви да беседваме. Очевидно се хвърля камък в блатото и в това няма нищо неприятно. Това сподели Явор Нотев от Обединени патриоти, зам. ръководител на 44-то Народно заседание по Канал 3.

" Началото на диалога наподобява задоволително, навременно и оптимистично за откриване на неща, които остават скрити от очите на обществото. Защо да не поговорим ", сподели юристът. Според него разкриването на досиетата на медиите " сякаш е по-актуално ". " Докато протичащото се с медиите е въпрос на настояще, може би и на бъдеще, тъй че има място за този диалог. Да забележим до каква степен ще стигнем. Докато другият диалог - за приватизацията, наподобява към този момент въпрос от предишното ", стимулира се Явор Нотев.

За собствеността на тв " Алфа " също няма терзания: " Собствеността на тв Алфа е на господин Сидеров - той е индивидът, той е моторът, той е основателят, той е всичко. И може би по този начин е почтено. Мисля, че няма по-честен метод пред нашите гласоподаватели и фенове ", съобщи Явор Нотев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР