Във връзка с предстоящите коледни и новогодишни празници електроразпределителната компания

...
Във връзка с предстоящите коледни и новогодишни празници електроразпределителната компания
Коментари Харесай

По празниците ЕНЕРГ-ПРО няма да спира тока на клиенти

Във връзка с идните коледни и новогодишни празници електроразпределителната компания в Североизточна България е осигурила 62 дежурни екипа, които ще работят в случаи на повреди по електроразпределителната мрежа. Дежурните екипи ще бъдат в подготвеност за своевременна реакция за премахване на зародили повреди по електрическите уреди при вероятно утежняване на метеорологичните условия.

При рискови обстановки се поддържа непрекъсната връзка сред мобилните екипи и центровете за ръководство на мрежата. Обезпечена е високопроходима техника и уместно съоръжение за работа по оборудванията в зимни условия. При нужда компанията взима решение за прегрупиране и пренасочване на спомагателни екипи в региони с нараснала аварийност.

Клиентите, които са пропуснали да заплатят сметките си за употребявана електрическа енергия в период, могат да го създадат на физически каси на ЕНЕРГО-ПРО до 15 часа на 31 декември, на касите на Български пощи, множеството от които ще са отворени до обяд в последния ден на годината, или посредством останалите оповестени на уеб страницата на компанията способи на заплащане. Обръщаме внимание на всички клиенти, че преведените по банков път или по интернет суми постъпват в системата на ЕНЕРГО-ПРО до два работни дни.

За спокойствието на клиентите директно преди и по време на идните коледни и новогодишни празници (в интервала 23 декември 2021 година – 03 януари 2022 година включително) компанията няма да прекратява електрозахранването на тези от тях, които не са заплатили в период сметката си за електрическа енергия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР