Във връзка с предстоящи строително-монтажни работи при кръстовището на бул.

...
Във връзка с предстоящи строително-монтажни работи при кръстовището на бул.
Коментари Харесай

Въвеждат временна промяна в движението по бул. Васил Левски

Във връзка с идни строително-монтажни работи при кръстовището на бул. „ Васил Левски “ с ул. „ Прилеп “ се планува затваряне на ул. „ Прилеп “ в зоната на кръстовището с бул. „ Васил Левски “, оповестиха от дирекция „ Инженерна инфраструктура и благоустрояване “. Временната организация на придвижване ще бъде въведена на 14-ти януари (понеделник) и ще продължи до привършване на строително-монтажните действия. Ще бъде осъществен пробив на ул. „ Кестен “ към бул. „ Цар Освободител “, по този начин ще бъде обезпечен обходен маршрут за бул. „ Цар Освободител “. Движещите се по бул. „ Васил Левски “ - от базар „ Левски “ в посока ХЕИ и бул. „ Христо Смирненски “, ще бъдат отклонени по ул. „ Роза “ и ул. „ Брегалница “. За връзка с бул. „ Цар Освободител “ обходът ще се реализира по ул. „ Отец Паисий. “

Маршрутни промени ще има за автобусни линии №10, 12 и 23, в сектора на ул. „ Прилеп “ - от кръстовището с бул. „ Васил Левски “, оповестиха от „ Градски превоз “. От жп гарата и Аспарухово, след спирки „ Янко Михайлов “ и „ Проектантска “, рейсовете ще се движат по бул. „ Цар Освободител “. На кръстовището с бул. „ Хр. Смирненски “ ще завиват надясно и ще се включват по одобрените направления. Няма да се обслужва спирка „ ВиК “, ще се обслужват спирки „ Струга “ и „ Победа “.

Автобусите по линия №12 от „ Бриз “- в посока „ Аспарухово “, след спирка „ Военна болница “, ще завиват наляво по ул. „ Подвис “ и ще обслужат спирки „ Зеленика “, „ Спартак “, след което ще се включват по маршрута си. За интервала на ремонтните действия по линията няма да се обслужват спирки „ Подвис “, „ Вятърна мелница “, „ ВиК “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР