Във връзка с организацията на Националните чествания по повод 146-ата

...
Във връзка с организацията на Националните чествания по повод 146-ата
Коментари Харесай

Проходът „Шипка“ ще бъде затворен за транзитно преминаване за няколко часа на 19 август

Във връзка с организацията на Националните празнувания във връзка 146-ата годишнина от Шипченската епопея, проходът „ Шипка “ ще бъде затворен за директно прекосяване на 19 август от 9:00 до 15:00 часа. Това оповестиха за Българска телеграфна агенция уредниците от Областна администрация – Габрово. 

Осигурен е обходен маршрут за искащите да прекосят Стара планина. За пътуващите от Северна към Южна България това е пътят от Русе и Велико Търново, през Дебелец - Проход на Републиката - Гурково, за Казанлък, Стара Загора и Бургас, а за пътуващите от Южна към Северна България - към Велико Търново и Русе през Гурково - Проход на Републиката - Дебелец.

През прохода „ Шипка “ ще бъдат пропускани единствено рейсове и коли с участници и посетители в събитието, както и проведеният междуградски авто превоз, допълват уредниците. 

Във връзка с тържествената заря-проверка в петък, 18 август, от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Габрово оповестиха за Българска телеграфна агенция, че рейсовете от постоянните линии на градския превоз ще минават през спирката на площад „ Възраждане “ до 20:00 ч., а по-късно ще бъдат пренасочени по ул. „ Юрий Венелин “. 

За времето от 16:00 до 18:00 ч. по бул. „ Васил Априлов “ ще се провежда еднопосочно придвижване в сектора от пресечката с ул. „ Лазар Донков “ до кръстовището с ул. „ Райчо Каролев “, с посока на придвижване от площад „ Възраждане “ към Централна поща. 

Движението на коли по бул. „ Васил Априлов “, в сектора от пресечката с ул. „ Възраждане “ до кръстовището с ул. „ Райчо Каролев “, ще бъде лимитирано от 18:00 ч. до привършване на събитието, допълват уредниците. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР