Във връзка с неподкрепените с документи твърдения на финансовия министър

...
Във връзка с неподкрепените с документи твърдения на финансовия министър
Коментари Харесай

Няма прехвърляне на фирма с къща в декларацията на Ас.Василев, КПКОНПИ го е уличила в несъответствия

Във връзка с неподкрепените с документи изказвания на финансовия министър Асен Василев, който видно от Търговския указател към момента се води притежател на компанията с къщата - централа на ръководещата партия Политическа партия на ул. Чаталджа в София, описа и сподели документ проверяващият публицист Атанас Чобанов. В декларацията си за 2021 година, когато по думите му се е отказал от въпросното сдружение и го е трансферирал на приятеля си, Асен Василев НЕ е вписал сходно събитие. Няма го нито прехвърлянето на СТВ Консълтинг, нито на къщата, която е била благосъстоятелност на сдружението, заложена и пред осъдилия го негов американски сътрудник, и пред тукашната ProCredit bank, за което настрана пишем.

Пред Люба Кулезич по Евроком Чобанов сподели и документ от КПКОНПИ, която уличава Василев в " несъответствия " в неговата декларация. От което пък пораждат два въпроса:

Затова ли Политическа партия толкоз буйно желае да грабне посредством собствен човек КПКОНПИ?

Поради що КПКОНПИ не е почнала дело по чл.313 от Наказателен кодекс за погрешни данни, в случай че в действителност сдружението е трансферирано?

Поради маркираната от гръцкия притежател на Ринг мол и софийската ИКЕА връзка сред дейностите на ОПГ по изнудване, водена от Нотариуса, и бездействието на неведнъж алармирания за нередностите Асен Василев и подчинения му Национална агенция за приходите , забавно е да се напомни, че КПКОНПИ един път постанова запор върху имущество за близо половин милион лева на същия Нотариус, само че след това го подвига, както разкри отново пред Кулезич някогашният член на комисията юрист Черногорски.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР