Във връзка с множествотото питания около това, кога ще бъде

...
Във връзка с множествотото питания около това, кога ще бъде
Коментари Харесай

Кметът на Благоевград М. Байкушев за моста при с. Покровник: Всички институции работим в синхрон, ще направим всичко възможно държавната комисия да го приеме на 22 декември

Във връзка с множествотото питания към това, по кое време ще бъде пуснат в употреба моста при с. Покровник, който свързва с регионалния център 5 села,кметът на Благоевград заяви в детайли до къде е стигнала работата потака значимия мост, който бе опустошен от придошлите води на р. Струма преди към 2 години. Ето какво заяви кметът Байкушев:

Уважаеми съграждани,
Докладвам обстановката за моста при с. Покровник:
Подписан е акт 15, което дава опция да се направи изпитване на товароподемността на оборудването. Изпитването към този момент е извършено и чакаме резултати от разбора в границите на идващите 10-15 дни.
Междувременно общински съвет би трябвало да утвърди подробния организационен проект на 11 декември. На база на него и на база разбора за товароносимост Министерство на регионалното развитие ще издаде допълнение към разрешението за градеж и ще комплектова документите за Държавна приемателна комисия.
Ще създадем всичко допустимо Държавна приемателна комисия да бъде на 22 декември.
Очаква се и позволение за прилагане на воден обект, което би трябвало да излезе на 13 декември.
Всички институции работим в синхрон.
Към този миг мостът не е пуснат, защото не са завършили процедурите и се чака резултатът от разбора за товароносимост, който би трябвало да потвърди сигурността му.
Ще Ви държим в течение, ако има смяна според дадената информация.
Благодаря Ви за търпението!, написа в персоналния си профил във ФБ кметът.

В.Василев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР