Във връзка с информация от Националния институт по метеорология и

...
Във връзка с информация от Националния институт по метеорология и
Коментари Харесай

Общината с важни препоръки към варненци заради силния вятър

Във връзка с информация от " Националния институт по метеорология и хидрология " за смяна на метеорологичната конюнктура и мощен до плевел вятър, се предлага на жителите да укрепят или отстранен предмети, които могат да бъдат съборени от подпрозоречни первази, балкони и тераси и да провокират непредвидени обстановки, оповестяват от отдел " Дейности по отбрана на популацията " към Община Варна.
Ръководителите на строителни обекти би трябвало да подхващат нужните ограничения за подсилване на защитните огради към обектите и за обезопасяване на кранове и строителни скелета. Юридическите лица, стопанисващи рекламно-информационни детайли - рекламни табели, винили, билбордове и други, ревизират положението на рекламните уреди за недопускане на произшествия и подхващат незабавни дейности по тяхното обезопасяване при нужда.
Призовават се жителите на града да не изхвърлят боклуци отвън предопределените за това профилирани съдове и след изхвърляне на отпадъка да затварят капака на контейнера за недопускане прахосване на отпадъците и замърсяване на околната среда. Да не се слагат торбички и чували с боклуци от комерсиалните обекти до тротоарните кошчета.

При пораждане на произшествия или сериозни обстановки, жителите могат да подават сигнал на тел. 112 и тел.052/820 112.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР