Вярвайте ми, няма да ви стигнат нито работниците, нито селскостопанската

...
Вярвайте ми, няма да ви стигнат нито работниците, нито селскостопанската
Коментари Харесай

Борисов за АЕЦ Козлодуй: Няма да ви стигнат нито работниците, нито продукцията за това, което предстои

Вярвайте ми, няма да ви стигнат нито служащите, нито селскостопанската продукция, нито кариерите за това, което следва като градеж. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборно събитие във Враца. Заедно с него участваха и приказваха и Росен Желязков, Асим Адемов и Красен Кръстев.

Лидерът на ГЕРБ стартира словото си с трагичното събитие от последните часове - атентатът против министър председателят на Словакия Робърт Фицо.

" Позволете ми първо да пожелая да се пребори с трагичния случай на един мой сътрудник и другар - Робърт Фицо, който го простреляха в Словакия преди няколко часа и бере душа. И по тази причина в нашето показване пред вас сме поставили " Сигурна Европа " - тъй като това не би трябвало да се случва. С никого, освен с министър председатели ", съобщи той.

Борисов разяснява градежът на новите блокове на АЕЦ Козлодуй:

" Въпреки голямата опозиция ние успяхме в Народното събрание да вземем стартегически решения, да създадем нови мощности и от затихващи функционалности на централата в Козлодуй, да й дадем един още 100-годишен интервал на напредък.

Казвам това, тъй като в Козлодуй за първи път в Европа освен диверсифицирахме нуклеарното гориво, само че се приготвя построяването на два реактора AP1000, които, вярвайте ми, няма да ви стигнат нито служащите, нито селскостопанската продукция, нито кариерите за това, което следва като градеж.

Това ще даде опция на извънредно значимия експертен потенциал на инженери, служащи, на всички, които и в този момент работят в централата в пети и шести реактор, поколенията, които се учат там, да знаят, че това ще бъде енергийното сърце на България ", сподели Борисов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР