Във връзка с ескалирането на политическия тон и използването на

...
Във връзка с ескалирането на политическия тон и използването на
Коментари Харесай

ГЕРБ ще отговори на лъжите и манипулациите на БСП

Във връзка с ескалирането на политическия звук и потреблението на езика на омразата от страна на Българска социалистическа партия, ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов привиква през днешния ден 29.10.2017 година (неделя), от 10:00 часа, разширено съвещание на Изпълнителната комисия на партията.

В него ще вземат присъединяване членовете на ИК, министри и депутати от ГЕРБ, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Ето цялостния текст от позицията на ГЕРБ, изпратена в събота:

" ГЕРБ отхвърля да одобри и да мълчи пред следващата порция от неистини, операции и разнообразни обвинявания, изречени по време на 49-я конгрес на Българска социалистическа партия. А в действителност този 49-ти конгрес продължава отброяването на най-мракобесните времена на Българската комунистическа партия, които ще бъдат запомнени с трудовите лагери, взривяваните църкви, националните произшествия и банкрутите на страната ни.

Изречените през днешния ден груби лъжи от водачите на Българска социалистическа партия, на ПЕС и от разнообразни депутати от алената партия по адрес на ГЕРБ, съставляват най-агресивна форма на езика на омразата.

За следващ път другарите от „ Позитано " се занимаваха единствено и само с ГЕРБ, вместо да погледнат обстановката в личните си редици.

На последните парламентарни избори българските жители избраха още веднъж ГЕРБ да ръководи страната. Гражданите взеха решение, че не желаят „ алтернативата ", която им предлагаха Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия.

Гражданите взеха решение Нинова да остане в съпротива. Благодарение на тези решения на жителите, през днешния ден икономическата непоклатимост в страната е на разположение, страната ни бележи постоянен стопански растеж, задграничните вложители откриват нови предприятия в България, приходите се усилват последователно, градовете и селата се преобразяват, инфраструктурните обекти вървят в периоди, България е благонадежден сътрудник в Европейски Съюз и НАТО и българският глас се чува от всички. На тези неща ли предлага още веднъж опция Българска социалистическа партия?

Във връзка с ескалирането на политическия звук и потреблението на езика на омразата от страна на Българска социалистическа партия, ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов привиква на следващия ден, 29.10.2017 година (неделя), от 10:00 часа, разширено съвещание на Изпълнителната комисия на партията.

В него ще вземат присъединяване членовете на ИК, министри и депутати от ГЕРБ.

След съвещанието на ИК на ГЕРБ, от 12:30 часа в Централата на партията ще се организира конференция за представителите на медиите. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР