Във Великобритания 34-годишната Кирсти Хейсман от Уотфорд пострада, защото лекарите

...
Във Великобритания 34-годишната Кирсти Хейсман от Уотфорд пострада, защото лекарите
Коментари Харесай

Кралица на красотата не може да ходи поради лекарска грешка

Във Англия 34-годишната Кирсти Хейсман от Уотфорд пострада, тъй като лекарите не направиха елементарен тест, с цел да ревизират в точния момент за лаймска болест. Сега тя не може да върви сама и през множеството време е на легло. 

Жената мина от победител в състезания за хубост до лежащо болна с бактериална зараза, пише Daily Star. Кирсти Хюсман се състезава на Мис Англия и Мис Лондон Сити, след което става Мис Хартфордшър през 2015 г. Осем години по-късно тя има усложнения да напусне къщата, откакто беше изумена от лаймска болест. Тя стартира да демонстрира признаци на заболяването през същата година, когато завоюва първата си купа.

Жената твърди, че лекарите са й споделили, че най-вероятно има зараза или автоимунно заболяване. Несъгласна с тази диагноза, Кирсти отпътува за Мексико за кръвен тест, където скоро научава за ориста си. Сега тя желае да притегли публичното внимание към това заболяване и да насърчи други хора, страдащи от мистериозни признаци, да се изследват.
 Лаймска болест, някогашна кралица на хубостта, мис Англия, болест, вирус, лекарска неточност, неверна диагноза, Кърсти отиде в Мексико за кръвен тест Снимка: SWNS
Лаймската болест е бактериална зараза, която се предава на хората посредством инфектирани кърлежи. Причинява висока температура, тресчица, главоболие, болки в мускулите и ставите, както и отмалялост и загуба на сила.

" Ако инфекцията беше диагностицирана, тя можеше да се почисти за 28 дни с антибиотици. Сега тялото ми се изключва и брачният партньор ми би трябвало да ме вдигне, с цел да отида до банята и да се изкъпя. Когато се събудя, тялото е едва и болно. Моля се да се оправи, с цел да мога да вървя. Всичко това можеше да бъде избегнато, в случай че бяха създали елементарен тест за Лайм ", сподели британката.

Кирсти стартира да изпитва признаци през 2015 г. Започва да страда от отмалялост и болки в ставите, след което след посещаване при ревматолог й откриват заболяване на съединителната тъкан и й предписват висока доза стероиди. Здравето й траяло да се утежнява и съгласно британката ръцете й се „ обезобразили “ – имала мъчителни подути стави и не можела да подвига неща.
 Лаймска болест, някогашна кралица на хубостта, мис Англия, болест, вирус, лекарска неточност, неверна диагноза, След завръщането си в Обединеното кралство на Кирсти са предписани три разнообразни антибиотика за 12-месечен курс. Снимка: SWNS
Въпреки че кръвните проучвания не демонстрират проблеми, лекарите допускат, че тя страда от автоимунно заболяване. След спомагателни проучвания й беше казано, че дълготрайната приложимост на стероиди е довела до разрушение на костите, а ревматологът сподели, че тя има " кости на 70-годишна жена ".

Тя продължи да приема стероиди и в този момент се бори да спре да ги употребява. През януари 2023 година нейна позната допусна, че тя може да страда от лаймска болест и Кирсти стартира да изследва заболяването. През февруари тя провежда пътешестване до Мексико за кръвен тест за лаймска болест и беше шокирана от резултатите. След завръщането си в Обединеното кралство на Кирсти са предписани три разнообразни антибиотика за 12-месечен курс.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР