Във века на стрийминга и цифровото развитие, потребителите вече имат

...
Във века на стрийминга и цифровото развитие, потребителите вече имат
Коментари Харесай

Да се потопим в магията на изкуството още този уикенд

Във века на стрийминга и цифровото развиване, потребителите към този момент имат все по-голям избор от видео услуги, които разрешават достъп до необятен набор от наличие и обезпечават улеснение и многообразие, без значение къде се намираме. И въпреки всичко доста постоянно ни се случва да сме си наумили нещо съответно, което желаеме да гледаме и нито една от платформите, за които сме абонирани, да не го предлага.

Сред толкоз доста варианти, Marquee TV на Vivacom се откроява като новаторската платформа, която дава невероятна независимост на потребителите да се насладят на изкуство и просвета, осигурявайки им достъп до безчет благоприятни условия за забавление и културно обогатяване по поръчка. 
-->


Marquee TV предлага разнообразно наличие, включващо най-хубавото от магическия свят на изкуството – спектакъл, балет, операт, класическа, съвременна музика и други. Предложенията, до които феновете на изкуството ще могат да се допрян, включват даже представления от Кралския спектакъл в Лондон, Операта в Сидни, Метрополитън Опера в Ню Йорк и още доста. Но това не е всичко – услугата дава достъп до истински документални филми и подмолни фрагменти, позволявайки на феновете да надникнат от близко в тайнствения свят на театралните изкуства.

Широката гама от наличие, на които могат да се радват фенове от над 100 страни, е единствено едно от преимуществата на Marquee TV. Платформата е страховит метод да се насладите на едни от най-хубавите международни осъществявания от сферата на театрални изкуства – от комфорта на вашия дом, единствено с няколко бързи клика. Намирането на нови актьори и осъществявания, за които даже не сте подозирали, е още едно преимущество, което платформата ви дава.

Освен това, интерфейсът на платформата е извънредно комфортен за потребление от страна на всички консуматори. Те ще могат да търсят и преглеждат наличния боеприпас от наличие по един бърз и елементарен метод. Също по този начин, платформата им дава опция да основават плейлисти, както и да резервират запазвате обичаните осъществявания, с цел да ги гледат по-късно.

Тази пленяваща виртуална платформа, налична за клиентите на EON FULL & EON PREMIUM, предлага богат боеприпас от документални филми, балет и танци, класическа музика, спектакъл и опера, които ще ни отведат на странствуване в невероятния свят на изкуството.

Богатата видеотека, на която можете да се насладите още този уикенд, включва невероятни заглавия като: документални филми „ Morris Robinson: The Impossible Dream “ и „ Marion Motin: Dance with the Wolf “, балет „ Лешникотрошачката “ и „ Спящата хубавица ”, класическа музика „ Лебедово езеро “ на П. И. Чайковски и „ Mozart y Mambo “, постановката „ Много звук за нищо “ от Уилям Шекспир и операта „ Травиата “ от Джузепе Верди.

Какъв по-хубав метод да се насладим на края на изтощителен ден от това да се потопим в уюта на дома, смесен с безкрайните оферти на завладяващите сетивата изкуство и просвета, които новата платформа обезпечава?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР