Във Франкфурт сме с Ицо Хазарта. Чакат ни хора, които

...
Във Франкфурт сме с Ицо Хазарта. Чакат ни хора, които
Коментари Харесай

Изумително тъп Киро: Правилно арестувах Борисов! След 2-ри очаквам от ГЕРБ подкрепа за кабинет

Във Франкфурт сме с Ицо Хазарта. Чакат ни хора, които да зададат въпросите, които и вие ще ми зададете. Това съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков в жива връзка пред bTV.
„ Помощите не идват от бюджета, а от енергийните сдружения и могат да се дават помощи без да има деифицт в бюджета и това не е проинфлационна мярка. Ще следим по какъв начин вървят пазарите. Ако цените на европейските пазари паднат, няма потребност от помощи, само че в случай че се задържат високи, помощите за бизнеса ще бъдат там. Тези пари не са бюджетни пари “, изясни той.
Според него помощите би трябвало да бъдат добре таргетирани.
„ Каквито и пари да се заплащат на пенсионерите, съвсем е невероятно да се вдигнат цените на стоките на европейския пазар. Това, че сме вдигнали инфлацията с пенсиите не е правилно “, изрично съобщи той.
Петков съобщи, че Политическа партия няма да поддържа да се трансформират налозите.
„ Истината е, че със съществуващите данъчни ставки ще влезем под 3%. Бизнесите стопират да имат предвидимост, в случай че през днешния ден ги обложите със свръх облага, следващата година отново. Една от силите на България е че има ниски налози и са предвидими. Това, което би трябвало да се каже е, че най-важния налог, който би трябвало да бъде отстранен е налог корупция. Тогава България ще стане атрактивно място за вложения “, сподели той.
„ Аз се зашеметих от нещата, които служебното държавно управление сподели. Един ден госпожа Велкова сподели, че е ужасно и има 7% недостиг, след това се опроверга, след това министър председателят я опроверга. Всеки път го виждаме това преди изборите. Това, което се случва, е че януари не е имало положително събиране на ДДС-то “, уточни Петков.
„ Военните фабрики в Сопот и Казанлък, напълно работеха и приходите от военната промишленост бяха 5 милиарда, макар че нямаше пряк експорт към Украйна. Мисля, че е значимо да имаме взаимност към Украйна и да не се разделяме от Европа “, разясни още той.
Съпредседателят на Политическа партия разяснява и противозаконните арести на Борисов, Арнаудова и Горанов.
„ Това, което разчетох от отчета, в случай че го съвместим с предходната обстановка с „ Магнитски “, в действителност „ Магнитски удостовери доста от обстоятелствата за този арест. Америка сподели, че методът, по който се случи не е най-правилен. Както нямаме основен арбитър, не би трябвало да имаме и основен прокурор “, усука той.
За Петков е значимо да има държавно управление след изборите и това бил целта на Политическа партия.
„ Понеже аз в действителност имам вяра, че сме 3-4% над ГЕРБ и мисля, че би било доста скъпо друга партия да не ни поддържа, в случай че на масата са решенията, които всички българи чакат да се създадат. Ще работим с позитивната стратегия да има държавно управление, само че ще бъде държавно управление на малцинството. Това не е апел към ГЕРБ, а към всички народни представители в идващия парламент “, сподели той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР