Вътрешното министерство обяви обществена поръчка за доставката на 30 000

...
Вътрешното министерство обяви обществена поръчка за доставката на 30 000
Коментари Харесай

Не е за конкурс: МВР поръча 30 000 плетени шапки. Полицаите: А фуражки?

Вътрешното министерство разгласи социална поръчка за доставката на 30 000 броя плетени шапки за потребностите на полицейските чиновници. Прогнозната ѝ стойност е 375 000 лв. без Данък добавена стойност. Проста сметка демонстрира, че цената на една численост излиза тъкмо 12.50 лв., още веднъж без налог добавена стойност. Крайният период за приемане на предложения е 28 август.

Информацията безспорно ще провокира наслада измежду полицейския състав, само че пред чиновниците продължава да стои остарял проблем – рецесията с фуражки. Последните са доставени преди няколко години, а употребяваните сега, мъчно могат да се нарекат представителни. Критиците са още по-крайни в мненията си, като съпоставят фуражките си „ обичано тестено произведение за закуска с пудра захар “.

В същото време в очите на непредубедения жител, който обича да пазари в интернет, се набиват разгласи за продажба на фуражки… от съвсем всички служби. В взаимозависимост от положението им се търгуват по двайсетина лв.. По-съвестните търговци са показали категорично, че парите се заплащат на ръка при среща, само че единствено, в случай че одобрят кандидат-купувача.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР