Вътрешно писмо до депутатите от „Продължаваме промяната“ беше изпратено до

...
Вътрешно писмо до депутатите от „Продължаваме промяната“ беше изпратено до
Коментари Харесай

СКАНДАЛ! Гюров с писмо до депутати от ПП: Банда, ще ни шиб@т за Македония! Отцепваме още от ИТН

Вътрешно писмо до депутатите от „Продължаваме промяната“ беше изпратено до организация ПИК от честни национални избраници от партията на Кирил Петков и Асен Василев, останали възмутени от ЛИЦЕМЕРИЕТО на своите ръководителите по тематиката за Северна Македония.

Писмото е дело на ръководителя на парламентарната група на Политическа партия Андрей Гюров и е публикувано късно нощес до всички народни представители във ведомствения вътрешен чат на парламентарната група.

В текста Гюров изяснява на своите депутати, че другите партии ще ги „шибат“ за Северна Македония, само че те няма по какъв начин да одобряват френското предложение. Освен това ръководителят на парламентарната група на „Промяната“ разкрива, че ще се опитат да отделят още депутати от „Има подобен народ“ и споделя за диалог сред Кирил Петков и Волдимир Зеленски, в който българският министър председател е изискал от украинския президент да не повдига тематиката за оръжията

Ето и цялото писмо на Гюров до депутатите на Петков:

Банда,

Пишем история! И това не е motivational bullshit talk.

Спечелихме първата борба на изборите.

Загубихме тази през днешния ден. Но … след всичко, което минахме и опознахмe отбора… заплашваха ни

– опитваха се да ни подкупват (днес стана ясно, че на трима от групата е било препоръчани по 1М лв., с цел да гласоподават ЗА. И повода не е била, тъй като им трябват гласове. Те си ги имаха. Искаха да покажат, че Промяната не е смяна, а хората и в нея са корумпирани и да ни дискредитират. И тримата са им споделили FUCK OFF!

Какво следва от тук нататък:

Процедурно:

– президента стартира да връчва мандата за сформиране на държавното управление:

първо на нас – ще опитаме да отцепим още хора, само че Да си призная, шанса може и да не е огромен След това ГЕРБ. Те имат гласовете с Движение за права и свободи, Възраждане и Има Такъв Народ, НО в случай че решат да го създадат, това ще е най-хубавия подарък. Такова правителсто ще е ужасно неустойчиво + всички ще се засрелят в крайници. Заради което не чакам да го създадат. А, в случай че го създадат – супер за нас. Ако ГЕРБ не съумеят да сформират държавно управление, президента избира на кой да го даде, само че на който и да го даде, възможностите почти ще са изчерпани. Ако не се сформира нови държавно управление, чакаме избори средата/края на септември.

Това беше процедурно.

Сега политически:

Ще опитат да ни шибат на тематика МакедониЯЯЯЯ (teeth)

Реално сделките, които са реализирани са най положителните, които са били постигани до в този момент и може би най-хубавите, които ще имаме въобще. Всичко, което желаеме влиза в сделките. За това ГЕРБ през днешния ден подеха топката. Знаят, че не можем да го подкрепим. ЗАЩО?

Защото хората не са осведомени. Ако го приемем в този момент, останалите с изключение на ГЕРБ ще се упражняват на тематика „тези а предатели“, което не е проблем. Не ни пука за нас, само че ще настроят обществото на нож с Македония, което може да отнеме още едно потомство мразещи се хора.

За да избегнем това, ще се опитаме да вършим малко по-широки разисквания.

Така ще онборднем хората и ще им разбираем, само че през това време ще ни нападат, че сме страхливци и нямаме позиция. Горе-долу като с оръжията.

На тематиката с оръжията – през днешния ден Зеленски е звънял на Кирил да му благодари за всичко, което България прави за тях и е питал по какъв начин да помогне. Отговора на Кирил е бил – можеш да окажеш помощ, в случай че не приказваме за това в този момент, тъй като ще е още една стихия.

С две думи – вършат се верните неща за

България и най-вероятно ще се готвим за избори на есен.

До тогава ще митигираме опасности и ще опитаме да бутаме неща, които би трябвало да се гласоподават

Обаче на следващия ден те ще си изберат ръководител, което малко ме напряга, тъй като ще станат надути и ще е мъчно да ги траем, само че това си е персонален проблем.

И към този момент последно – последно (smiley)

След довечера, откакто видяхме, че можем да устоим на закани, подкупи, че всеки може да глаува свободно както желае, че сме единствената партия, която няма авансово подписани контракти от оставка, до записна заповед, че дължиш 50К на някой.

С тези хора и тимовете, които всеки е образувал по райони. ще ги пръснем. Въпрос на време е. С такива хора няма по какъв начин да загубим.

На линия съм да създадем прът, с цел да давам отговор на въпроси когато и да е. Железки сте, тайфа!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР