Вътрешният министър Валентин Радев заяви, че няма намерение да подава

...
Вътрешният министър Валентин Радев заяви, че няма намерение да подава
Коментари Харесай

Когато МВР се справя с всичко

Вътрешният министър Валентин Радев съобщи, че няма желание да подава оставка поради случая " Пелов ", тъй като не вижда нещо, с което не оправя.
И доста вярно. Радев е един от най-успешните и ефикасни вътрешни министри , които сме имали. Под негово управление Министерство на вътрешните работи се оправя чудесно и България е едно по-добро място.
Министър Радев и Министерство на вътрешните работи се оправиха, когато двама рискови нарушители избягаха въоръжени от Софийския затвор , гонени единствено от чистачката. Радев призна, че ведомството му е имало информация за готвеното бягство на Пелов още от предишното лято, само че ето, на, по този начин се случило, орис... Въпреки това Радев успокои, че Министерство на вътрешните работи търси избягалите. " Не мислим, а действаме ", беше точният му коментар по въпроса.
Министър Радев и Министерство на вътрешните работи се оправиха, когато същите двама пандизчии се оказа, че въобще не са си правили труда да бягат зад граница , както органите на реда чакаха, а са си живеели най-спокойно в центъра на родния на Пелов Ботевград. Полицията обаче не ги разкрила, защото те вероломна са я затруднили, пускайки си бради и разхождайки се с шапки. Накрая, тъкмо когато Министерство на вътрешните работи беше " на косъм " да арестува Пелов, взеха, че го гръмнаха.
Министър Радев и Министерство на вътрешните работи се оправиха, когато на 20 март цялостен аероплан пасажери от Франция бяха пропуснати да влязат в страната през Летище " София " без да бъдат тествани, тъй като митничарите липсвали по справедливи и човешки аргументи - непринудено излизане в отмора.
Министър Радев и Министерство на вътрешните работи се оправиха, когато служители на реда от Павликени (и всякакви други места) крадяха гориво от служебните си патрулки.
Министър Радев и Министерство на вътрешните работи се оправиха, когато 42-годишната Елена беше убита от мъжа си измежду бял ден в заведение. Стана ясно, че тя е подавала неведнъж тъжби до полицията и прокуратурата и даже получила ограничаваща заповед, уви, без никакъв резултат.
Така ведро и оптимистично вътрешният министър Радев заключи своята работа на поста с радостната констатация, че " няма по-спокойна страна от България, няма такова умерено място. "
И в действителност. Престъпниците могат да са изцяло спокойни в България , че Министерство на вътрешните работи " не мисли ", а само нещо " работи ", че бори престъпния контингент на олимпийския принцип, че е значимо старанието, не резултатът, и че основната грижа на полицията е да стачкува за заплати, останалото - както пристигна.
Автор: Десислава Любомирова
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР