Вътрешният министър Валентин Радев благодари на полицията във Варна за

...
Вътрешният министър Валентин Радев благодари на полицията във Варна за
Коментари Харесай

Министър Радев благодари на полицията във Варна

Вътрешният министър Валентин Радев благодари на полицията във Варна за организацията по застраховане на сигурността на срещата сред Европейски Съюз и Турция, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Министърът и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов участваха на годишния отчет-анализ на активността на регионалната дирекция в морския град. Двамата са отбелязали позитивните оценки, дадени от гостите на събитието за засиленото полицейско наличие.
Радев е дал добра оценка за свършената през миналата година работа на ОДМВР-Варна. Той е подчертал, че годишният разбор е осъществен на база открити трендове за дълъг интервал от време, което по думите му демонстрира, че "статистиката в Министерство на вътрешните работи става все по-обективна ".

Очертаната като наклонност относителна непоклатимост е доказателство, че дирекцията работи в вярната посока и би трябвало да продължи със същите старания, е допълнил основният секретар на Министерство на вътрешните работи. Темата за пътнотранспортния травматизъм също е била във фокуса на вниманието на управлението на Министерство на вътрешните работи. Било е очебийно, че задачата за понижаване на произшествията и жертвите по пътищата на България е от извънредно значение, по тази причина и напъните в тази посока би трябвало да са непрекъснати.

В рамките на работното си посещаване, министър Валентин Радев е провел среща с представители на локалната власт в района. Той е изразил удовлетворение от ползотворния разговор и поставените съответни въпроси, свързани с защитата на публичния ред в дребните обитаеми места. Радев е подчертал, че са разисквани опциите за обезпечаване на системи за видеонаблюдение в градовете и селата в област Варна - камери и програмен продукт, които да спомагат работата на полицейските чиновници.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР