Вътрешният министър отново се заяде с Бойко Борисов. Бойко Рашков

...
Вътрешният министър отново се заяде с Бойко Борисов. Бойко Рашков
Коментари Харесай

Рашков: Борисов подслушваше чрез думата преврат

Вътрешният министър още веднъж се заяде с Бойко Борисов. Бойко Рашков изясни за какво доста българи, участващи в митингите, са били подслушвани. „ Тези дни на един брифинг Борисов употребява израза " прелом ", че някой желае да реализира прелом.

Това кореспондира в доста огромна степен с това, което аз съм прочел в едно разпореждане на Специализираната прокуратура, където написа тъкмо това. Нищо инцидентно няма.

Това е основанието да се употребяват СРС-та против стотици български жители. И те не са, както първоначално се споделяше – 30, 50, 70... Те са стотици. Тези СРС-та са употребявани освен през септември предходната година, а преди този момент и по-късно. “ Това съобщи вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков.

Пред Mediapool той посочи, че разрешенията са издавани по член 95 от Наказателния кодекс - жители вземат участие в протест или въстание за да се подронят или съборят властта в нашата страна.

„ Коя е тая прокуратура и кой е тоя прокурор (които са се занимавали с това)? 

Дали не се споделя прокурорът Първанов от Специализираната прокуратура, който бил наблюдаващ прокурор по това произвеждане, по което са направени голям брой претенции за потребление и използване на голям брой специфични разследващи средства, разрешавани от Специализирания углавен съд? Нека да забележим това.

Тези лица, които са били дейни в тази активност, би трябвало да бъдат показани на българското общество. Мисля, че това е заслужено. “, акцентира Рашков.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР