Вътрешният министър Младен Маринов смята, че доброволчеството е хубава работа

...
Вътрешният министър Младен Маринов смята, че доброволчеството е хубава работа
Коментари Харесай

Доброволци могат да се включат при пожари и в планината

Вътрешният министър Младен Маринов счита, че доброволчеството е хубава работа за подкрепяне на Министерство на вътрешните работи , само че тя би трябвало да се ползва за пожарната и при търсене на изгубили се хора в планината.

Не би трябвало доброволните формирования да се употребяват за полицейски действия. Пред медиите той сподели, че в тази връзка би трябвало да се ускорява активността на полицията . В самия закон за Министерство на вътрешните работи били заложени значими промени.
 Патриотите късат връзки с ГЕРБ?
Патриотите късат връзки с ГЕРБ?

" Ябълката на раздора " е концепцията за доброволните отряди

Маринов не пожела да разяснява държанието на политическите сили в пленарна зала по закона . Според ръководителя на вътрешната комисия Пламен Минев е имало доста разногласия по закона. Сложна била тематиката за доброволчеството. От ГЕРБ считат, че концепцията на Обединени патриоти е добра. Проблем било предлагането доброволците да ревизират персоналните документи. Важно било дали концепцията ще сработи на процедура.

Припомняме, по-рано в Народното събрание депутатите от Оперативна програма осведомиха за обтегнатите си връзки с ГЕРБ поради отхвърлянето на концепцията им за доброволните отряди.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР