Вътрешният министър Калин Стоянов свика Оперативния щаб във връзка с

...
Вътрешният министър Калин Стоянов свика Оперативния щаб във връзка с
Коментари Харесай

Остановката у нас се нормализира, но все още има затворени участъци

Вътрешният министър Калин Стоянов свика Оперативния щаб по отношение на бедствията в Североизточна България . По време на съвещанието шефът на Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ основен комисар Александър Джартов рапортува, че ситуацията у нас се възстановява , само че към момента има затворени сектори от Републиканската пътна мрежа.

По време на щаба стана ясно, че на територията на, които са блокирани там поради снежните преспи. Министър Стоянов разпореди да се направи всичко допустимо, с цел да бъдат извозени на безвредно място.

Министърът на вътрешните работи свика за отчет шефовете на Столична дирекция на вътрешните работи и Групово дело „ Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма “, с цел да го срещнат с подхванатите след митингите дейности . Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи основен комисар Любомир Николов осведоми, че към този момент са разпознати чиновници , за които се допуска, че са надвишили пълномощията си в четвъртък.

Продължава анализът, какви са следствията в материално отношение за Министерство на вътрешните работи . Организира се и помощ за потърпевшите сътрудници. По времена щаба беше разисквано и положението на потърпевшите при безредиците, както и какво е здравословното им положение.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР