Вътрешният министър Иван Демерджиев много ясно се аргументира какво прави,

...
Вътрешният министър Иван Демерджиев много ясно се аргументира какво прави,
Коментари Харесай

Радев към ГЕРБ: Направете си редовно правителство и там искайте оставки


Вътрешният министър Иван Демерджиев доста ясно се аргументира какво прави, с цел да запълни дефицити, налагани в години. Нека си създадат постоянно държавно управление, назначат вътрешен министър и тогава желаят оставка.

Това съобщи президентът Румен Радев, откакто час по-рано от ГЕРБ настояха за оставката на служебния вицепремиер и силов министър, оповестява БГНЕС.

" Има закони, които би трябвало да се одобряват в този момент, а не през лятото. Давам задоволително време – за работа, и за разговор, и за вдишване на отговорност за сформиране на постоянно държавно управление ", съобщи още Румен Радев.

Той заяви, че идната седмица ще организира съвещания и с последната парламентарно показана партия – „ Български напредък ”.

Относно измененията в Изборният кодекс президентът съобщи, че ще разяснява когато бъдат признати дефинитивно от Народното събрание.

Радев уточни, че ще се произнесе по оставката на основния секретар на Министерство на вътрешните работи още през днешния ден.

" Документите и претекстовете на управлението на Министерство на вътрешните работи за оставката на основния секретар са пристигнали в президентството, ще ги прегледам и през днешния ден ще се произнеса ", сподели президентът.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР