Президентът Джо Байдън и неговият опонент от Републиканската партия Доналд

...
Президентът Джо Байдън и неговият опонент от Републиканската партия Доналд
Коментари Харесай

На 27 юни Байдън и Тръмп ще дебатират по Си Ен Ен

Президентът Джо Байдън и неговият конкурент от Републиканската партия Доналд Тръмп одобриха поканата на CNN да дебатират на 27 юни .

Това е исторически ранен конфликт, който ще даде звук на последните месеци от акцията за изборите за Белия дом през 2024 година

Малко по-късно и двамата претенденти за президент обявиха, че са приели поканата на ABC за осъществяване на втори спор на 10 септември.

Новината е най-новото развиване в бързо нарастващия спор за дебатите сред двамата политически противници. По-рано акцията на Байдън прикани Тръмп да взе участие в два президентски дебата, проведени от медии.

Според прессъобщение на CNN дебатът ще се организира в студиото на малкия екран в Атланта без наличието на аудитория - особеност в дебатите сред претендентите за президент.
 Тръмп упрекна Байдън в властническо ръководство на администрацията
Тръмп упрекна Байдън в властническо ръководство на администрацията

Въпреки че самият той е получавал същите обвинявания

Първите президентски диспути, излъчени по малкия екран, сред Джон Ф. Кенеди и Ричард Никсън през 1960 година, се организират в телевизионни студия без наличието на аудитория.

Дебатите не се организират до изборите през 1976 година и от този момент се организират пред аудитория , която е инструктирана да не подвига звук с изключение на първоначално и в края на дебата.

Модераторите на дебата и спомагателни детайлности ще бъдат обявени по-късно .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР