Вътрешният министър Иван Демерджиев изригна след трагедията с двамата полицаи

...
Вътрешният министър Иван Демерджиев изригна след трагедията с двамата полицаи
Коментари Харесай

Демерджиев бесен. Война на каналджиите и къртиците в МВР

Вътрешният министър Иван Демерджиев изригна след нещастието с двамата служители на реда от Бургас, които починаха при осъществяване на служебния си дълг, с цел да спрат рейс с мигранти. МВР-шефът по неотложност отиде в морския град, откъдето разгласи война на страната против каналджиите.



Каналджиите оповестиха война на българската страна и тя ще отговори с цялата си мощност. Ще създадем всичко належащо, с цел да не се повтаря този случай, съобщи Демерджиев.



" Предприели сме и набелязали ограничения за транспортните средства, през хората, които се занимават с тази активност до хората, които явно не могат да удържат натиска или вземат участие по някакъв метод в пропускането на мигранти порез границата ", добави той.



Демерджиев уточни, че до няколко дни ще се постарае на територията на България да няма лица, които се занимават с каналджийство.

„ Работим по подозрения и информация, че има вътрешни хора, забъркани в тези пропускания на хора през границата. Имам поради хора от системата на Министерство на вътрешните работи “, сподели още Демерджиев.

Служебният вътрешен министър добави, че се правят нужните процесуално-следствени дейности.

„ Това закононарушение ще бъде разкрито, а нашата задача е да не позволяваме повече сходни произшествия и ще дам всичко от себе си, с цел да осъществим тази задача.През идващите дни ще има интензивни ограничения за транспортните средства, за така наречен каналджии, наши чиновници, които не извършват задоволително съзнателно отговорностите си “, добави Демерджиев.

Той добави, че има арестувани лица и че още едно се търси сега. Те не са български жители.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР