Вътрешният министър Иван Демерджиев и министърът на отбраната Димитър Стоянов

...
Вътрешният министър Иван Демерджиев и министърът на отбраната Димитър Стоянов
Коментари Харесай

Вътрешният и отбранителният министър проверяват границата с Турция

Вътрешният министър Иван Демерджиев и министърът на защитата Димитър Стоянов са на инспекция по границата сред България и Турция,.

Българското държавно управление ще изиска от турските управляващи да засилят граничната защита поради нараствания миграционен напън към страната ни, сподели Демерджиев. По тази причина служебното държавно управление изпрати на границата военни.

" Заедно работят екипите на " Гранична полиция " и военните под координацията и управлението на " Гранична полиция ". обсъдихме и предприехме ограничения по оправяне на пътищата в региона, защото това е значимо и дава опция на екипите в региона да работят. Осигурихме в допълнение и ще осигуряваме още техника за този терен - в това число дронове и безпилотни летателни апарати ", сподели Демерджиев пред Българска национална телевизия.

Днес следва среща сред заместник-министрите на вътрешните работи и на шефовете на отраслови дирекции на България и Турция, сподели още министърът.

" Изключително доста разчитаме помощта от турска страна да се ускори и да се обърне внимание на този проблем по-сериозно и от тях. Разговорите ще бъдат да се уплътни зоната от турска страна, тъй като там се натрупва голямо количество мигранти и когато се съберат огромни групи, попречват работата на нашите гранични служители на реда и военни ", изясни Демерджиев.

По думите му се знае от кое място минават незаконните мигранти. В същото време той означи, че " доста се спекулира " с пробойните в оградата.

" Преодоляването на това оборудване става за минути със стълби - не си представяйте, че мигрантите минават през избрани дупки в защитното оборудване. Те слагат стълби, най-често по дървета и безусловно за минута - две съумяват да преодолеят оборудването. "

Демерджиев добави, че българските мерки срещу каналджиите към този момент имат резултати - натискът върху границата е намалял.

Коментари10 коментара
Моля, или се, с цел да участвате в диалога!
 Заглавие
Песента The Gambler е написана от Дон Шлитц през 1976 година И след това е записвана от разнообразни реализатори, в това число Джони Кеш. Кени Роджърс обаче е този, който съумява да направи песента сполучлива и разпознаваема.
20 5 Още КОментари Най-новоПрочети още  От целувките на майката зависи животът на </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР