Сглобката с ГЕРБ е поредната манипулация на госпожа Нинова. Това

...
Сглобката с ГЕРБ е поредната манипулация на госпожа Нинова. Това
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Никога не съм поемала ангажимент, че ще работя без пари

Сглобката с ГЕРБ е следващата операция на госпожа Нинова. Това съобщи пред БНР Ваня Григорова, водач на " Солидарна България ". " Тя се опита да счупи обединението още преди началото на предизборната акция. Отмени пълномощното на господин Таков. Опитваше се да попречи на регистрацията. Продължи да работи против нас и в самата акция ".
 
Лидерът на " Солидарна България " отговори и на други упреци, оправени към нея от Корнелия Нинова, измежду които е и гласуването на високи заплати в Столичния общински съвет – нещо, което, съгласно водача на Българска социалистическа партия, не дава отговор на дадените обещания към работещите в София. Нинова даже съобщи, че Григорова е " излъгала доста пъти ".
 
" Никога не съм поемала ангажимент, че ще работя без пари. Аз предизвиках срещи на кмета Терзиев и представители на медицинските сестри, както и с тези на транспортните служащи. Стигна се до сключване на групов трудов контракт в детското и учебното опазване на здравето и до растеж на заплатите с 30%. Има машинисти, които получиха над 500 лв. нарастване на заплатите си ".
 
Ваня Григорова посъветва Корнелия Нинова, " когато приказва по тематиката за заплатите, да поработи повече в Народното събрание, а по-късно да прави забележки ". Около 5000 гласа разделиха Григорова от кметския стол в столицата. Тя апелира в Административния съд на София – град резултатите. " В над 300 от флашките има манипулирани записи ". Решението на съда обаче не може да я направи кмет, уточни тя. " Ако е в моя изгода, изборите ще се проведат още веднъж. Ще има нови претенденти и ново състезание ".
 
Григорова заяви в предаването " Неделя 150 ", че няма да бъде лидер на европейската листа. " Винаги съм работила главно по национални проблеми ". Григорова изясни, че не се постанова да напуща Столичния общински съвет. Тя няма да взима даже и отпуска по време на предизборната акция. Коалиция " Солидарна България " се състои от три партии – " Изправи се, България ", " Българската Левица " и " Обединена социалдемокрация ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР