Вътрешният гейминг турнир A1 Gaming Thursday приключи след 12-часови оспорвани

...
Вътрешният гейминг турнир A1 Gaming Thursday приключи след 12-часови оспорвани
Коментари Харесай

Второто издание на A1 Gaming Thursday приключи след 12-часови финали

Вътрешният гейминг шампионат A1 Gaming Thursday завърши след 12-часови оспорвани финали по Counter-Strike 2. Отборът преди всичко измежду 100-те участници в 16 тима е „ Massacre ”.

Наред с огромната купа тимът получи конзолата Playstation 5 Slim, като мотивация да поддържа интереса си към електронните спортове. Класиралите се на второ място „ Ku Kush Klan " си потеглиха със сребърна купа и медали.

Първото издание на шампионата се организира през 2022 година, като тогава дисциплината беше Counter-Strike:GO. Турнирът провокира огромен интерес измежду екипа на телекома, което докара до провеждането на второто му издание тази година.

 Второто издание на A1 Gaming Thursday завърши след 12-часови финали

40 изиграни карти в над 32 часа Counter-Strike и доста страсти - това дефинира вторият сезон на вътрешното гейминг състезание в компанията. Повече от 100 представители на разнообразни посоки в А1 образуваха 16 тима, които са играят дружно всеки четвъртък. Форматът на шампионата регламентира във всяка група приключилите на първо и второ място да не престават в идващия кръг. И по този начин до финалите.

През шестте следващи седмици в първите два стадия на шампионата сътрудниците от А1 мерят сили онлайн, а срещите са предавани онлайн във вътрешната платформа на А1 за връзка – Workplace by Meta. В самодейността се включиха специалисти от разнообразни професионални области, измежду които представители на „ Мрежа и услуги “, „ Информационни технологии и цифрова промяна “, „ Продажби на частни клиенти “, „ Клиентски опит и задоволеност “ и други.

Първите два стадия дефинират четирите най-хубави тима, които се състезават във финалните срещи на шампионата онлайн.

„ Офисът на А1 през миналия петък се трансформира в същинска гейминг сцена, която приветства най-хубавите тимове, достигнали до третата фаза на шампионата. Събитието се организира в партньорство с ACER, които подсигуриха ефикасната игра на участниците с геймърски преносими компютри от най-голям клас и върхова продуктивност. Визуализацията на играта се случи посредством последно потомство високочестотни геймърски монитори Nitro ZeroFrame IPS 180Hz 0.5ms(GTG, Min.) ", оповестяват от A1.

Паралелно в стрийминг студиото, от което се излъчва шампионатът, умел коментатор организира къси изявленията с участниците.

A1 Gaming Thursday е вътрешното продължение на A1 Gaming League - най-голямата лига за електронни спортове в България.

Вътрешният корпоративен шампионат по електронни спортове на А1 е част от самодейностите в компанията за създаване на положителна работна среда в синхрон с най-хубавите международни корпоративни практики. Турнирът е измежду плановете в компанията, които стимулират чиновниците да оценят А1 България като и удостоверяват узаконяването ѝ с бадж “Great place to work ”.

A1 Gaming Thursday се организира в границите на два месеца и сплоти екипния дух на представители на разнообразни А1 екипи посредством игра на Counter-Strike 2. Най-предпочитаната електронна игра измежду членовете на екипа е избрана след вътрешна анкета.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР