Васо Гюров се ядоса на репортаж на Нова телевизия, който

...
Васо Гюров се ядоса на репортаж на Нова телевизия, който
Коментари Харесай

Васил Гюров обиден на Нова тв заради репортаж

Васо Гюров се ядоса на репортаж на Нова телевизия, който съгласно него внушава, че музикантът осигурявал ток и вода на къмпингуващите на плажа " Корал ". 

Гюров пусна послание до медията в профила си във фейсбук и споделя за случилото се.

MASTER(s) AND SERVANT(s)
Обръщение към чиновниците на Нова Телевизия:
Вчера към обяд, журналистката Цеца Алексова от Нова ТВ ми се обади по отношение на репортаж за плажа Корал. Питането й беше правилно ли е, че аз обезпечавам ток и вода на къмпингуващите - това била информация, дадена й от ОБЩИНАТА в ЦАРЕВО!!!
Въпреки че изрично отхвърлих тези изказвания, по-късно вечерта в централните вести на Нова беше излъчен репортаж, който внуши тъкмо противоположното. Случаен къмпингуващ беше запитан от кого взима ток. След споменаването на " някакъв другар " - Васко, незабавно беше дадена моя фотография с двете ми имена изпод. Отговорът ми, че нямам нищо общо, както и по-съществените неща от записа на диалога ни по телефона, бяха отрязани. Оставиха едно изречение, с цел да се чуе " другото мнение ".
Скъпи СЛУЖИТЕЛИ, това ли е самостоятелната публицистика? Виждал съм много неща в ТВ ефира, само че тази операция е впечатляваща. Очаквам с неспокойствие да срещна погледите на участниците в нея, написа музикантът.

Той прибавя, че е изискал право на отговор.

От Нова телевизия разясниха пред OFFNews, че приготвят продължение на тематиката, където Васил Гюров ще има опция да изложи позицията си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР