Васко Василев излиза в Народния театър на 11 май -

...
Васко Василев излиза в Народния театър на 11 май -
Коментари Харесай

Васко Василев свири на Икарите

Васко Василев излиза в Народния спектакъл на 11 май - на връх празника на светите братя равноапостоли Кирил и Методий. Виртуозът на цигулката обаче към този момент няма да взе участие в театър, макар че потвърждава артистичността си още като дете във кино лентата „ Слънце на детството ”, където си партнира с Невена Коканова и Стефан Илиев. Фаворитът на публиката ще опъне лък на церемонията за раздаването на премиите „ Икар ” за особено основана комбинация. Той ще направи самобитен дует с младата певица Керана, която се потвърди посредством триумфа на различната рок група „ Керана и космонавтите “ и като Евита в едноименния мюзикъл на Операта в Пловдив.  Идеята двамата да се съберат в общо осъществяване идва непринудено, а " Едно " е по текст и музика на Керана. " От години с Христо Мутафчиев обсъждаме опция да се включа в театър на Икарите, като все не успявахме да синхронизираме дата. Но объркването на всички графици за концерти поради пандемията ни даде тази добра опция – и в този момент съм благополучен. Още повече, че ще бъда със замайващ актьор като Керана ", разяснява Васко Василев.

Припомняме, че четирите огромни почетни Икара тази година са за Джулио Малеволти - за ролята му в развиването на българската, европейската и международната акробатика, за Любомир Бъчваров – за чест и достолепие, за Михаил Белчев - за изключителния му принос към музиката, за великата Татяна Лолова.

Номинираните и гостите в 47-то издание на Икарите ще минат по аления килим сред 18 и 19 часа, а залата ще е цялостна 50%, което се равнява на 396 фенове. Тържеството е в чест и на 100 години от основаването на Съюза на артистите. От 22 часа церемонията ще предава Българска национална телевизия. Тя ще бъде водена от Александър Кадиев, а пръв под прожекторите ще излезе Ицо Хазарта с балет " Нова ". Миналата година на афиша за шоуто маските „ Сълза и Смях “ бяха с персонални защитни средства. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР