Васил Терзиев ще сменя модела в Столична община с районни

...
Васил Терзиев ще сменя модела в Столична община с районни
Коментари Харесай

Лошо, Терзиев, лошо! Виж я тази до теб, преспала е с всички – от ВМРО, до ГЕРБ и Слави

Васил Терзиев ще сменя модела в Столична община с районни кметове – ренегати.
Например до него на фотографията е настоящият кмет на Кремиковци – Лили Донкова. Тя е образец за дълга кариера из общинското ръководство.
Вероятно над 15 години е в администрацията на регион Кремиковци. И все е била политическа квота – предходна през Съюз на демократичните сили, достигнала до заместник-кмет по тази линия до 2019г. През 2019г. излезе като самостоятелен претендент първо с поддръжката на Вътрешна македонска революционна организация, а по-късно и ГЕРБ. И по този начин стана кмет на регион Кремиковци есента на 2019г. През 2021г. се присламчи към Има Такъв Народ на Слави Трифонов, а през 2022г. към този момент беше от Промяната и организираше за тях концерт на Илия Луков в кв. Враждебна.
Кратка и поучителна биография на непоследователност и политическо прехвръкване от цвят на цвят. Понеже Терзиев приказва, че ще сменя моделя, първо би трябвало да назначи проверка на ръководството в Кремиковци. Как да вземем за пример са издавани позволения за градеж без основен инженер месеци наред тази година? Къде са парите, отпуснати за тротоари, къде са парите за пътна поддръжка? Защо детската градина във Враждебна я ремонтира за следващ път и отново тече покривът? Защо всяка година се проваля с косенето на зелените площи? Има и още доста въпроси.
Та, когато си тръгнал да правиш смяна, няма по какъв начин, другарю-милионер Терзиев, да я направиш тази смяна с хора като кмета на Кремиковци.
Госпожа Донкова е един от персоналните ми провали в политиката, тъй като 2019 година аз и Вътрешна македонска революционна организация й повярвахме, че има амбициозна стратегия за региона и ще свърши работа, а тя ни излъга. Излъга и жителите, тъй като с изключение на тиймбилдинги с общински пари, игране на хора по събори и на места някой отчет за наем – нищо друго не свърши.
Не вярвайте на лъжепророци.
Особено на тия, дето ви дават обещание смяна със остарели муцуни в тима.
От профила във фейсбук на кандидат-кмета за София Карлос Контрера
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР